Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Булінг чи дисциплінарний проступок працівника освіти: як розрізнити та як діяти
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Презентація на тему: "Техніка ручного дугового зварювання".

pptx
12.11.2024
3 0
Дорослі, Змішаний

182

0

придбати матеріал
Ціна:

22 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Презентація на тему: "Техніка ручного дугового зварювання".

РУЧНЕ ДУГОВЕ ЗВАРЮВАННЯтехнологічний процес отримання нероз'ємного з'єднання, при якому довжина дуги, подача електрода зі швидкістю його розплавлення та переміщення уздовж зварюваних кромок відбувається вручну.

та переміщенняуздовжзварюваних кромок відбуваєтьсявручну.

Вміст матеріалу: показано 4 з 10 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

22 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Презентація на тему: "ТЕХНОЛОГІЯ ЗВАРЮВАННЯ ФЕРМИ ручним дуговим зварюванням та напіватоматичним зварюванням в середовищі захисних газів".

pptx
Презентація на тему: "ТЕХНОЛОГІЯ ЗВАРЮВАННЯ ФЕРМИ ручним дуговим зварюванням та напіватоматичним зварюванням в середовищі захисних газів".

151

Аватар профіля Фролова Інга Анатоліївна
Технології
дорослі та змішані

25 грн

Презентація на тему: "Технологія зварювання патрубка ручним дуговим та напівавтоматичним зварюванням в середовищі захисних газів".

pptx
Презентація на тему: "Технологія зварювання патрубка ручним дуговим та напівавтоматичним зварюванням в середовищі захисних газів".

67

Аватар профіля Фролова Інга Анатоліївна
Технології
дорослі та змішані

25 грн

Презентація на тему: "ТЕХНОЛОГІЯ ЗВАРЮВАННЯ ГРАТОВИХ КОНСТРУКЦІЙ РУЧНИМ ДУГОВИМ ЗВАРЮВАННЯМ ТА НАПІВАВТОМАТИЧНИМ ЗВАРЮВАННЯМ В СЕРЕДОВИЩІ ЗАХИСНИХ ГАЗІВ"

pptx
Презентація на тему: "ТЕХНОЛОГІЯ ЗВАРЮВАННЯ ГРАТОВИХ КОНСТРУКЦІЙ РУЧНИМ ДУГОВИМ ЗВАРЮВАННЯМ ТА НАПІВАВТОМАТИЧНИМ ЗВАРЮВАННЯМ В СЕРЕДОВИЩІ ЗАХИСНИХ ГАЗІВ"

72

Аватар профіля Фролова Інга Анатоліївна
Технології
дорослі та змішані

25 грн

Презентація на тему: "ТЕХНОЛОГІЯ ЗВАРЮВАННЯ БАКА ПІД ВОДУ ручним дуговим та напівавтоматичним зварюванням в середовищі захисних газів".

pptx
Презентація на тему: "ТЕХНОЛОГІЯ ЗВАРЮВАННЯ БАКА ПІД ВОДУ ручним дуговим та напівавтоматичним зварюванням в середовищі захисних газів".

69

Аватар профіля Фролова Інга Анатоліївна
Технології
дорослі та змішані

25 грн

Презентація на тему: "ТЕХНОЛОГІЯ ЗВАРЮВАННЯ СХОДОВОГО ОПОРУ ручним дуговим та напівавтоматичним зварюванням в середовищі захисних газів».

pptx
Презентація на тему: "ТЕХНОЛОГІЯ ЗВАРЮВАННЯ СХОДОВОГО ОПОРУ ручним дуговим та напівавтоматичним зварюванням в середовищі захисних газів».

91

Аватар профіля Фролова Інга Анатоліївна
Технології
дорослі та змішані

25 грн

Схожі матеріали

Приготування соусу червоного основного та його похідних.

pptx
Приготування соусу червоного основного та його похідних.

7

Аватар профіля Волохата Любов Валеріївна
Професійна освіта

Презентація на тему: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"

pptx
Презентація на тему: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"

9

Аватар профіля Даневич Ольга Геннідіївна
Професійна освіта

Методична розробка уроку виробничого навчання

doc
Методична розробка уроку виробничого навчання

17

Аватар профіля Сотнічук Неоніла Клавдіївна
Професійна освіта
III курс

Навчально-методична картка заняття з охорони праці по темі "Гігієна праці та виробнича санітарія в агропромисловому виробництві""

docx
Навчально-методична картка заняття з охорони праці по темі "Гігієна праці та виробнича санітарія в агропромисловому виробництві""

10

Аватар профіля Юлія
Професійна освіта
IV курс

Урок професійно – теоретичної підготовки з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» РН 5. Обробляти м’ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати напівфабрикати з них

docx
Урок професійно – теоретичної підготовки з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» РН 5. Обробляти м’ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати напівфабрикати з них

11

Аватар профіля Куранова Ірина Костянтинівна
Професійна освіта
I курс