Матеріал можна використовувати як комплексно-методичне забезпечення уроку чи заходу, з товарознавства продовольчих товарів, кулінарії, гурткової роботи, та для учнів при виконанні завдань з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки
Бібліотека методичних матеріалів
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Матеріал можна використовувати як комплексно-методичне забезпечення уроку чи заходу, з товарознавства продовольчих товарів, кулінарії, гурткової роботи, та для учнів при виконанні завдань з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ, Тема уроку: «Приготування желе з плодів або свіжих ягід, цитрусових»
16
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ НА ТЕМУ: МІЛІРУВАННЯ ВОЛОССЯ «ОМБРЕ»
8
Презентація на тему:Управління закладами професійної (професійно-технічної) освіти на засадах інноваційних технологій
11
Презентація на тему: Імідж ділової людини, техніки його формування
17