Бібліотека методичних матеріалів
40 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
40 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"
11
Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"
11
Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів з м'яса"
15
Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»
16
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ, Тема уроку: «Приготування желе з плодів або свіжих ягід, цитрусових»
28