Матеріал:

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ на тему: «Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів».

pdf
05.02.2025
0 0
I курс, II курс

27

0

0

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Мета уроку:

а) навчальна – ознайомити здобувачів освіти із будовою та хімічним складом яйця та яєчними продуктами, їх використання після первинної обробки; навчити учнів застосовувати знання та вміння, набуті на попередніх уроках;

б) розвиваюча – розвивати креативність думки здобувачів освіти; розвивати вміння працювати в команді; виявляти інтелектуальні здібності здобувачів освіти, спрямувати навчання на практичне застосування знань, вмінь, навичок;

в) виховна – сприяти розширенню професійного кругозору здобувачів освіти.

Методична розробка містить конспект уроку, ілюстрації, додатки (різні матеріали).

Джерела використаної інформації: розкрити закрити
В.С. Доцяк Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів, Київ, Наш час, 2014 р;
І.В. Сирохман Товарознавство продовольчих товарів, Київ, 2000р;
М.О. Дорохіна Технологія продукції харчування, Київ Кондор, 2008 р;
Н.П. Саєнко Устаткування підприємств громадського харчування, Київ «ЛДЛ», 2005 р;
Т.М. Стахмич Кулінарна справа. Технологія приготування їжі, Київ «Грамота» 2020 р.
Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Приготування страв з яєць"

zip
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Приготування страв з яєць"

27

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
8—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів»

1208

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

200 грн

Розтяжка до Дня яйця.

docx
Розтяжка до Дня яйця.

152

Аватар профіля Сень Олена Володимирівна
Дидактичні матеріали
1—11 клас

20 грн

Яйця: способи приготування

zip
Яйця: способи приготування

50

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
7—9 клас

66 грн

Гра з ліхтариком "Хто в яйці"

zip
Гра з ліхтариком "Хто в яйці"

2818

Аватар профіля Криворучко Дарина Миколаївна
Дошкілля
3—6 років та 1—4 клас

20 грн

Схожі матеріали

Використання ігрових технологій на уроках математики

docx
Використання ігрових технологій на уроках математики

10

Аватар профіля Радченко Юлія Юріївна
Професійна освіта
5 клас, I—V курси та дорослі

"Педагогічна діагностика визначення педагогічної взаємодії у студентів. Комунікативна компетентність"

docx
"Педагогічна діагностика визначення педагогічної взаємодії у студентів. Комунікативна компетентність"

8

Аватар профіля Распутіна Інна Миколаївна
Професійна освіта
III курс

"Педагогічна етика вчителя. Розвиток творчої особистості фахівця"

docx
"Педагогічна етика вчителя. Розвиток творчої особистості фахівця"

7

Аватар профіля Распутіна Інна Миколаївна
Професійна освіта

"Педагогічна діагностика визначення педагогічної взаємодії у студентів. Комунікативна копетентність"

docx
"Педагогічна діагностика визначення педагогічної взаємодії у студентів. Комунікативна копетентність"

7

Аватар профіля Распутіна Інна Миколаївна
Професійна освіта
III курс

"Педагогічне спілкування як складова професійної культури викладача вищого навчального закладу. Мовленнєва культура майбутнього фахівця"

docx
"Педагогічне спілкування як складова професійної  культури викладача вищого навчального закладу. Мовленнєва культура майбутнього фахівця"

8

Аватар профіля Распутіна Інна Миколаївна
Професійна освіта
III курс