Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Ситуація успіху: основні поняття, сутність, технологічні аспекти, інклюзивна практика
»
Взяти участь Всі події

Методична розробка уроку виробничого навчання за темою: " Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї".

Вміст матеріалу:

+Показати ще (6)
zip
план урока нина (2).zip
28,4 Мб

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:
1. Приготування рибної котлетної маси ; 2. Використання різних паніровок при формуванні напівфабрикатів з рибної котлетної маси. 3. Робота з технологічними картками виробів з рибної котлетної маси; 4. Відпрацювання навичок та вмінь формування напівфабрикатів з рибної котлетної маси.