На цьому майстер - класі показано, як виготовити комбінезон від розкроювання до остаточної обробки виробу. Рекомендовано для учнів ПТО по професії Кравець 4 розряду з компетенції КРВ 4.2 Особливості виготовлення напівкомбінезонів
Бібліотека методичних матеріалів
Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
На цьому майстер - класі показано, як виготовити комбінезон від розкроювання до остаточної обробки виробу. Рекомендовано для учнів ПТО по професії Кравець 4 розряду з компетенції КРВ 4.2 Особливості виготовлення напівкомбінезонів
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Урок виробничого навчання на тему «Виготовлення серветок»
15
План-конспект з теми: Виконання додаткового протирання та контроль санітарного стану посуду
16
Презентація до уроку "Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Механічна кулінарна обробка яєць"
15
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ на тему: «Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів».
16