На цьому майстер - класі показано, як виготовити халат жіночий від розкроювання до остаточної обробки виробу. Рекомендовано для учнів ПТО по професії Кравець 2- 3 розряду з компетенції КРВ – 3.3.2 Виготовлення халата нескладної технологічної обробки
Бібліотека методичних матеріалів
Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
На цьому майстер - класі показано, як виготовити халат жіночий від розкроювання до остаточної обробки виробу. Рекомендовано для учнів ПТО по професії Кравець 2- 3 розряду з компетенції КРВ – 3.3.2 Виготовлення халата нескладної технологічної обробки
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Формування, розвиток і поглиблення знань, умінь і навичок учнів згідно з вимогами сучасного виробництва
16
Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4
18
Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"
22
Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів
18