Конспект уроку. Технологія приготування супів, соусів, страв з овочів.

Опис документу:
Роз’яснення практичного значення навчального матеріалу для майбутньої професійної діяльності, бесіда, навчальні фільми, ково́ркінг, дидактичні ігри: «Найкмітливіший кухар», «Спостережливе око», фронтальне та індивідуальне опитування

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Всеосвіта є суб’єктом підвищення кваліфікації.

Всі сертифікати за наші курси та вебінари можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації.

Співпраця із закладами освіти.

Дізнатись більше про сертифікати.

Приклад завдання з олімпіади Українська мова. Спробуйте!