Матеріал:

Конспект уроку на тему: Призначення облицювання та вибір плитки в залежності від призначення

doc
11.04.2023
0 0

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Конспект до уроку на тему: Призначення облицювання та вибір плитки в залежності від призначення

Облицювальними роботами називають технологічний процес покриття конструкцій будівель або споруд шаром штучних виробів, виготовлених на заводах з штучних або природних матеріалів.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Фарбуючі речовини, барвники, їх призначення"

docx
КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Фарбуючі речовини, барвники, їх призначення"

41

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Мило, його призначення, основні властивості"

zip
КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Мило, його призначення, основні властивості"

41

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
7—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Види меню і їх призначення"

zip
КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Види меню і їх призначення"

55

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Пудра, призначення, вимоги до якості, класифікація, використання"

doc
КОНСПЕКТ УРОКУ "ПЕРУКАР" ТЕМА :"Пудра, призначення, вимоги до якості, класифікація, використання"

43

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Столові прибори, їх призначення і вимоги до них"

docx
КОНСПЕКТ З ПРОФЕСІЇ:"КУХАР/БАРМЕН" НА ТЕМУ УРОКУ :"Столові прибори, їх призначення і вимоги до них"

47

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

Схожі матеріали

Майстер-клас «Дивовижний світ кави»

zip
Майстер-клас «Дивовижний світ кави»

13

Аватар профіля Максименко Олена Георгіївна
Професійна освіта
змішані

Формування, розвиток і поглиблення знань, умінь і навичок учнів згідно з вимогами сучасного виробництва

pptx
Формування, розвиток і поглиблення знань, умінь і навичок учнів згідно з вимогами сучасного виробництва

16

Аватар профіля Шилігацький Юрій Олександрович
Професійна освіта
дорослі

Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4

docx
Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4

18

Аватар профіля Киричук Лілія Генріхівна
Професійна освіта
змішані

Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"

pdf
Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"

21

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта

Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів

pdf
Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів

18

Аватар профіля Кравченко Тетяна Феодосіївна
Професійна освіта