Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Техніки релаксації для дітей та підлітків: як навчити знімати стрес через рух і звук
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Конспект на тему: «Волого - теплова обробка деталей і виробу »

doc
17.11.2021
10 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Конспект до предмету "Технологія виготовлення одягу" на тему уроку: «Волого - теплова обробка деталей і виробу ». Для здобувачів освіти професії кравець базовий блок. Допоможе оформили власний конспект, в якому будете розкриватися тема уроку, використовуючи викладений матеріал та посилання на спеціалізовану літературу.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Презентація"Волого-теплова обробка виробу"(проєкт "Вишиті дрібнички на подарунок")

pptx
Презентація"Волого-теплова обробка виробу"(проєкт "Вишиті дрібнички на подарунок")

638

Аватар профіля Попружук Людмила Вікторівна
Технології
5 клас

33 грн

Методична розробка уроку з обладання швейного виробництва "Характеристика обладання для волого-теплової обробки. Праски, преси."

docx
Методична розробка уроку з обладання швейного виробництва "Характеристика обладання для волого-теплової обробки. Праски, преси."

94

Аватар профіля Гончарюк Олеся Михайлівна
Технології
I курс

40 грн

Опорний конспект на тему «Обробка підрізів»

docx
Опорний конспект на тему «Обробка підрізів»

247

Аватар профіля Сімон Лариса Феодосіївна
Професійна освіта

20 грн

З'єднання деталей виробу. Підставка для спецій

pdf
З'єднання деталей виробу. Підставка для спецій

25

Аватар профіля Місько Євгеній Дмитрович
Трудове навчання
1—12 клас, дорослі та змішані

34 грн

КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Класифікація борошняних кондитерських виробів"

zip
КОНСПЕКТ УРОКУ ТЕМА:"Класифікація борошняних кондитерських виробів"

58

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
7—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

Схожі матеріали

«Приготування соусів на бульйонах та їх похідних»

docx
«Приготування соусів на бульйонах та їх похідних»

8

Аватар профіля Куца Світлана Анатоліївна
Професійна освіта
II курс

Презентація Приготування , оформлення та відпуск холодних страв і закусок з яєць та сиру

pptx
Презентація Приготування , оформлення та відпуск холодних страв  і закусок з яєць та сиру

11

Аватар профіля Биба Тетяна Григорівна
Професійна освіта

Методична розробка уроку

docx
Методична розробка уроку

20

Аватар профіля Карунна Наталія Сергіївна
Професійна освіта
I курс

Квест "Впізнай свою професію" - електрогазозварник

zip
Квест "Впізнай свою професію" - електрогазозварник

13

Аватар профіля Пилькевич Микола Сергійович
Професійна освіта
10—12 клас, I—IV курси та змішані

Кулінарні традиції французької кухні

pptx
Кулінарні традиції французької кухні

13

Аватар профіля Бількевич Наталія Лук'янівна
Професійна освіта
II курс