Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Несилові методи протидії булінгу
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

ІТК "Борщ козацький з чорносливом"

docx
25.11.2023

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Дана ІТК описує технологію приготування "Борщу козацького з чорносливом". За допомогою цієї картки здобувачі освіти зможуть самостійно зможуть вивчити матеріал та виконати завдання. ІТК має рецептуру, етапи приготування страви, рекомендоване обладнання, інвентар, інструмент та посуд. Також вона містить правила відпуску та вимоги до яості.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Презентація "Приготування фаршів з капусти, гороху, грибів, картоплі"

pptx
Презентація "Приготування фаршів з капусти, гороху, грибів, картоплі"

40

Професійна освіта
II курс

50 грн

"Зваримо борщ і компот"

pptx
"Зваримо борщ і компот"

755

Дидактичні матеріали
4—6 років

33 грн

Виховний захід "День народження борщу"

doc
Виховний захід "День народження борщу"

79

Українознавство

35 грн

Розвага до Дня Козацтва "Як Козаки борщ варили"

docx
Розвага до Дня Козацтва "Як Козаки борщ варили"

367

Дошкільна освіта
4—6 років

60 грн

Дидактична гра «Допоможи кухарові зварити борщ і компот».

pdf
Дидактична гра «Допоможи кухарові зварити борщ і компот».

496

Дидактичні матеріали

41 грн

Схожі матеріали

ЗБІРНИК ЗАВДАНЬ ПЕРЕВІРНИХ РОБІТ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ПРОФЕСІЇ «КУХАР»

docx
ЗБІРНИК ЗАВДАНЬ ПЕРЕВІРНИХ РОБІТ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ПРОФЕСІЇ «КУХАР»

10

Професійна освіта
III—IV курси

Презентаці "Особливості ураження електричним струмом. Безпечні методи звільнення потерпілого від дії електричного струму

pptx
Презентаці "Особливості ураження електричним струмом. Безпечні методи звільнення потерпілого від дії електричного струму

7

Професійна освіта
I курс

Презентація "Захист від статичної електрики. Захист будівель та споруд від блискавки. Правила поведінки під час грози".

pptx
Презентація "Захист від статичної електрики. Захист будівель та споруд від блискавки. Правила поведінки під час грози".

8

Професійна освіта
I курс

Презентація "Вогнегасильні речовини та матеріали, їх характеристика".

pptx
Презентація "Вогнегасильні речовини та матеріали, їх характеристика".

7

Професійна освіта
I курс

Презентація "Основні законодавчі акти з охорони праці"

pptx
Презентація "Основні законодавчі акти з охорони праці"

10

Професійна освіта
I курс