Бібліотека методичних матеріалів
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4
6
Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"
15
Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів
15
Презентація на тему: «Протоколи, інструкції, наочні матеріали»
12
Методична розробка на тему: «Виконання ручного кисневого різання сталевого легковагового і важкого лому, кисневого і плазмового прямолінійного і криволінійного різання в нижньому і вертикальному положеннях простих деталей з вуглецевих сталей вручну»
13