Сьогодні о 16:00
Вебінар:
«
Стресостійкість та інформаційна безпека підлітків і дорослих під час воєнного конфлікту
»
Взяти участь Всі події

Індивідуально дослідницьке завдання «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: локшина, вареників з різним фаршем, їх гатунок. Вимоги до якості »

docx

Технології

Для кого: Дорослі

16.04.2022

70

4

0

Вміст матеріалу:

+Показати ще (8)
docx
50,7 Кб

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

ІНДЗ

На тему:

«Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: локшина, вареників з різним фаршем, їх гатунок. Вимоги до якості »

План

Вступ

І. Пісне тісто

1.1 Рецептура приготування

1.2. Страви з прісного тіста

1.3.Асортимент, приготування, подача страв з прісного тіста.

ІІ. Вимоги до якості страв з прісного тіста

2.1. Значення страв з прісного тіста у раціоні людини

2.2. Охорона праці в борошняному цеху, правила санітарії та гігієни

2.3. Товарознавча характеристика борошна

ІІІ. Організація робочого місця, підбір посуду та інвентарю для приготування страв з прісного тіста.

Список використаних джерел