Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Арттерапія проти стресу і тривоги: практичні інструменти для емоційного розвантаження освітян
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Технологія приготування вареників. Вимоги до якості. Добір рецептури та продуктів

zip
19.02.2025
2 0
7 Клас

138

0

придбати матеріал
Ціна:

66 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:
  • Чтение документов

    Формирование ответа

Звісно, продовжуємо!

Технологія приготування вареників

Технологія приготування вареників включає кілька етапів:

  1. Приготування тіста:

    • Борошно просіюють та змішують з водою, яйцями та сіллю.

    • Тісто замішують до однорідної консистенції та залишають на деякий час для набухання клейковини.

  2. Приготування начинки:

    • Начинка готується залежно від обраного рецепту.

    • Овочі (картопля, капуста) відварюють або тушкують.

    • Гриби смажать або тушкують.

    • Сир змішують з цукром або сіллю.

    • Фрукти можуть використовуватися як свіжі, так і заморожені.

  3. Формування вареників:

    • Тісто розкачують тонким шаром та вирізають кружечки.

    • На кружечок тіста кладуть начинку та защипують краї, надаючи форму півмісяця.

  4. Варіння вареників:

    • Вареники опускають в киплячу підсолену воду та варять до готовності (зазвичай кілька хвилин після того, як вони спливуть на поверхню).

  5. Подача вареників:

    • Вареники подають гарячими з різноманітними добавками (сметана, масло, шкварки, соуси).

    Додається теоретичний матеріал-підказка до презентації

Вміст матеріалу: показано 6 з 22 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
zip
урок_3_Vareniki-sekreti-prigotuvannya-yakist-ta-idealna-receptura.zip
19,6 Мб
придбати матеріал
Ціна:

66 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Приготування вареників. Виконання робіт відповідно до обраних технік та технологій. Правила подачі

zip
Приготування вареників. Виконання робіт відповідно до обраних технік та технологій. Правила подачі

74

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
7 клас

66 грн

Вимоги до якості готових страв. Захист проєкту

zip
Вимоги до якості готових страв. Захист проєкту

101

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
7 клас

66 грн

Визначення необхідної кількості продуктів, розрахунок їх орієнтовної вартості. Добір кухонного інвентаря, інструментів, пристосувань, обладнання для обробки інгредієнтів. Приготування страви відповідно до технологічної послідовності.

zip
Визначення необхідної кількості продуктів, розрахунок їх орієнтовної вартості. Добір кухонного інвентаря, інструментів, пристосувань, обладнання для обробки інгредієнтів. Приготування страви відповідно до технологічної послідовності.

356

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
8 клас

66 грн

Значення овочів у харчуванні людини. Овочеві гарніри. Використання свіжих і консервованих овочів для приготування гарнірів. Планування роботи з приготування гарніру із овочів. Добір способу приготування страви.

zip
Значення овочів у харчуванні людини. Овочеві гарніри. Використання свіжих і консервованих овочів для приготування гарнірів. Планування роботи з приготування гарніру із овочів. Добір способу приготування страви.

91

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
8 клас

66 грн

Визначення необхідної кількості продуктів для приготування та оздоблення страви, розрахунок їх орієнтовної вартості.

zip
Визначення необхідної кількості продуктів для приготування та оздоблення страви, розрахунок їх орієнтовної вартості.

238

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
8 клас

66 грн

Схожі матеріали

Як виявити потреби у виготовленні виробів з вишивки

pptx
Як виявити потреби у виготовленні  виробів з вишивки

5

Аватар профіля Колпакова Ольга Павлівна
Технології
6 клас

Який він – рукотворний світ

pptx
Який він – рукотворний світ

6

Аватар профіля Колпакова Ольга Павлівна
Технології
5 клас

Календарне планування дизайн і технології 3 клас

xlsx
Календарне планування дизайн і технології 3 клас

13

Аватар профіля Горлач Людмила Володимирівна
Технології
3 клас

Вікторина-тест "Етикет за столом"

docx
Вікторина-тест "Етикет за столом"

15

Аватар профіля Ходанич-Басірова Юлія Салаватівна
Технології
5 клас

Презентація "Мийні засоби та інструменти для прибирання житла. Безпечне користування мийними засобами та побутовою технікою"

pptx
Презентація  "Мийні засоби та інструменти для прибирання житла. Безпечне користування мийними засобами та побутовою технікою"

20

Аватар профіля Ярмолицька Аліна Костянтинівна
Технології
6 клас