Альбом "Зразки ручних строчок" створений для допомоги здобувачам освіти, щоб організувати зразки ручних строчок в одному місці та представлена у вигляді таблиці з назвою, зразком та графічним зображенням строчок.
Бібліотека методичних матеріалів
Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Альбом "Зразки ручних строчок" створений для допомоги здобувачам освіти, щоб організувати зразки ручних строчок в одному місці та представлена у вигляді таблиці з назвою, зразком та графічним зображенням строчок.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"
11
Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"
11
Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів з м'яса"
15
Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»
14
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ З ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ, Тема уроку: «Приготування желе з плодів або свіжих ягід, цитрусових»
28