Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Залежно від способу теплової обробки м’ясні гарячі страви поділяють на :
№2:
З однією правильною відповіддю
М’ясо з великим вмістом колагену використовують для:
№3:
З однією правильною відповіддю
М’ясо, нарізане брусочками вагою 10-15 гр., посипане сіллю та перцем, смажать до готовності, потім додають пасеровану цибулю, томатне пюре і смажать ще 2-3хв:
№4:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть гарнір для подачі філе з соусом?
№5:
З однією правильною відповіддю
Чи впливає варіння м’ясних продуктів при температурі 100 С на біологічну цінність продукту ?
№6:
З однією правильною відповіддю
Сардельки відварюють в підсоленій киплячій воді:
№7:
З однією правильною відповіддю
М’ясо хрустке панірують в :
№8:
З однією правильною відповіддю
М'ясо великими шматками смажать в жаровій шафі, розігрітій до :
№9:
З однією правильною відповіддю
Для поліпшення смаку й аромату вареного м'яса у бульйон додають біле коріння, моркву і ріпчасту цибулю за:
№10:
З вибором правильної відповіді у тексті
М'ясні гарячі страви готують у [м'ясному цеху, соусному відділенні гарячого цеху, суповому відділенні гарячого цеху]
№11:
З кількома правильними відповідями
Від чого залежить тривалість варіння м'яса?
№12:
З однією правильною відповіддю
При якій температурі смажать м'ясо натуральними порційними шматочками?
№13:
З кількома правильними відповідями
Оберіть страви, які готують з м'яса, смаженого натуральними порційними шматочками?
№14:
З полем для вводу відповіді
Яка температура подавання готових м'ясних страв?
№15:
На встановлення відповідності
Встановіть відповідність між ступенем просмаженості м'яса та кольором на розрізі:
слабкопросмажене м'ясо;
від рожевого до сірого;
середньопросмажене м'ясо;
від сірого до коричневого;
добре просмажене м'ясо.
від червоного до рожевого.
№16:
З однією правильною відповіддю
Біфштекс просмажений до повної готовності готують…
№17:
З однією правильною відповіддю
М'ясні страви, смажені великими шматками, зберігають...
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: