Тест:

Страви з м'яса

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Вміст тесту:
Тест містить питання скопійовані з: Страви з м'яса.

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Залежно від способу теплової обробки м’ясні гарячі страви поділяють на :

Страви на Великдень з м'яса: рецепти

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

М’ясо з великим вмістом колагену використовують для:

Страви з м'яса та фаршу. Рецепти з покроковими фотографіями / Смачно

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

М’ясо, нарізане брусочками вагою 10-15 гр., посипане сіллю та перцем, смажать до готовності, потім додають пасеровану цибулю, томатне пюре і смажать ще 2-3хв:

Рецепти піджарки з свинини з підливою: секрети вибору інгредієнтів | Radka.in.ua

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Вкажіть гарнір для подачі філе з соусом?

Гарнір до м'яса - рецепти, що приготувати на гарнір для м'яса | М'ясний Рай

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Чи впливає варіння м’ясних продуктів при температурі 100 С на біологічну цінність продукту ?

Тема уроку. Варені м'ясні страви

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Сардельки відварюють в підсоленій киплячій воді:

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

М’ясо хрустке панірують в :

МЯСО - Документ (5) - 1. Аналіз технологічних процесів приготування страв які визначають якість страв

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

М'ясо великими шматками смажать в жаровій шафі, розігрітій до :

М'ясо в духовці - чудове блюдо на будь-якому столі! | М'ясний Рай

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Для поліпшення смаку й аромату вареного м'яса у бульйон додають біле коріння, моркву і ріпчасту цибулю за:

Що можна приготувати з вареного м'яса | Кулінарні рецепти

10:

З вибором правильної відповіді у тексті

1 з 17 балів

М'ясні гарячі страви готують у                                   [м'ясному цеху, соусному відділенні гарячого цеху, суповому відділенні гарячого цеху]

11:

З кількома правильними відповідями

1 з 17 балів

Від чого залежить тривалість варіння м'яса?

Салат з вареної свинини: швидкі і прості рецепти | EDIM

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

При якій температурі смажать м'ясо натуральними порційними шматочками?

Швидкі страви з м'яса на сковороді. Як посмажити свинину на сковороді щоб вона була м'якою.

13:

З кількома правильними відповідями

1 з 17 балів

Оберіть страви, які готують з м'яса, смаженого натуральними порційними шматочками?

Скільки потрібно смажити м'ясо на сковороді. Як правильно смажити м'ясо? Секрети смаження на сковороді і воке

14:

З полем для вводу відповіді

1 з 17 балів

Яка температура подавання готових м'ясних страв?

Смажене м'ясо - кращі рецепти. Як правильно і смачно приготувати смажене м'ясо.

15:

На встановлення відповідності

1 з 17 балів

Встановіть відповідність між ступенем просмаженості м'яса та кольором на розрізі:

Як приготувати м'ясо в рукаві?

1

слабкопросмажене м'ясо;

А

від рожевого до сірого;

2

середньопросмажене м'ясо;

Б

від сірого до коричневого;

3

добре просмажене м'ясо.

В

від червоного до рожевого.

16:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Біфштекс просмажений до повної готовності готують…

Біфштекс зі свинини

17:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

М'ясні страви, смажені великими шматками, зберігають...

Одеська національна академія харчових технологій - Контрольна робота - Первинна обробка та технологія приготування...

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Перші страви, супи

Перші страви, супи

189

Аватар профіля Новак Софія Борисівна
Технології
6—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

20 грн

Страви української кухні

Страви української кухні

27

Аватар профіля Саділенко Наталія Іванівна
Технології
7—8 клас

50 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

99

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Страви української кухні. Борщ

Страви української кухні. Борщ

97

Аватар профіля Свердлюк Світлана Михайлівна
Трудове навчання
8—11 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

153

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

419

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

321

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

476

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

308

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

252

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі