Зараз в ефірі:
Вебінар:
«
Психолого-педагогічні чинники розвитку емоційного інтелекту
»
Взяти участь Всі події

Страви з м'яса

Професійна освіта

Для кого: Дорослі

15 проходжень

17 запитань

22.05.2022

80

0

0

Вміст тесту:
Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Залежно від способу теплової обробки м’ясні гарячі страви поділяють на :

Страви на Великдень з м'яса: рецепти

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

М’ясо з великим вмістом колагену використовують для:

Страви з м'яса та фаршу. Рецепти з покроковими фотографіями / Смачно

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

М’ясо, нарізане брусочками вагою 10-15 гр., посипане сіллю та перцем, смажать до готовності, потім додають пасеровану цибулю, томатне пюре і смажать ще 2-3хв:

Рецепти піджарки з свинини з підливою: секрети вибору інгредієнтів | Radka.in.ua

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Вкажіть гарнір для подачі філе з соусом?

Гарнір до м'яса - рецепти, що приготувати на гарнір для м'яса | М'ясний Рай

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Чи впливає варіння м’ясних продуктів при температурі 100 С на біологічну цінність продукту ?

Тема уроку. Варені м'ясні страви

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Сардельки відварюють в підсоленій киплячій воді:

Сардельки свиные - покроковий рецепт з фото. Автор рецепта Ольга Валихова (Пархоменко) 🌳 . - Cookpad

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

М’ясо хрустке панірують в :

МЯСО - Документ (5) - 1. Аналіз технологічних процесів приготування страв які визначають якість страв

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

М'ясо великими шматками смажать в жаровій шафі, розігрітій до :

М'ясо в духовці - чудове блюдо на будь-якому столі! | М'ясний Рай

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Для поліпшення смаку й аромату вареного м'яса у бульйон додають біле коріння, моркву і ріпчасту цибулю за:

Що можна приготувати з вареного м'яса | Кулінарні рецепти

Запитання №10 з вибором правильної відповіді у тексті Балів: 6%

М'ясні гарячі страви готують у _________________________________ (Варіанти:м'ясному цеху, соусному відділенні гарячого цеху, суповому відділенні гарячого цеху)

Запитання №11 з кількома правильними відповідями Балів: 6%

Від чого залежить тривалість варіння м'яса?

Салат з вареної свинини: швидкі і прості рецепти | EDIM

Запитання №12 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

При якій температурі смажать м'ясо натуральними порційними шматочками?

Швидкі страви з м'яса на сковороді. Як посмажити свинину на сковороді щоб вона була м'якою.

Запитання №13 з кількома правильними відповідями Балів: 6%

Оберіть страви, які готують з м'яса, смаженого натуральними порційними шматочками?

Скільки потрібно смажити м'ясо на сковороді. Як правильно смажити м'ясо? Секрети смаження на сковороді і воке

Запитання №14 з полем для вводу відповіді Балів: 6%

Яка температура подавання готових м'ясних страв?

Смажене м'ясо - кращі рецепти. Як правильно і смачно приготувати смажене м'ясо.

Запитання №15 на встановлення відповідності Балів: 6%

Встановіть відповідність між ступенем просмаженості м'яса та кольором на розрізі:

Як приготувати м'ясо в рукаві?

1

слабкопросмажене м'ясо;

2

середньопросмажене м'ясо;

3

добре просмажене м'ясо.

А

від рожевого до сірого;

Б

від сірого до коричневого;

В

від червоного до рожевого.

Запитання №16 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Біфштекс просмажений до повної готовності готують…

Біфштекс зі свинини

Запитання №17 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

М'ясні страви, смажені великими шматками, зберігають...

Одеська національна академія харчових технологій - Контрольна робота - Первинна обробка та технологія приготування...

Рефлексія від 12 учнів

Сподобався

11 1

Зрозумілий

11 1

Потрібні роз'яснення

10 2
Нещодавно скористалися