Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
У якому цеху готують страви та гарніри з овочів?
№2:
З однією правильною відповіддю
Як розрізняють страви з овочів залежно від теплової обробки?
№3:
З однією правильною відповіддю
Що відбувається з овочами під час теплової обробки?
№4:
З однією правильною відповіддю
Тушкування, це - вид теплової обробки овочів...
№5:
З однією правильною відповіддю
До простих гарнірів входить..?
№6:
З однією правильною відповіддю
До комбінованих гарнірів відносять..?
№7:
З однією правильною відповіддю
Для тушкування овочі нарізують...?
№8:
З однією правильною відповіддю
Який термін зберігання тушкованих овочів?
№9:
З однією правильною відповіддю
Якщо свіжа капуста має гіркуватий смак, її перед тушкуванням ...?
№10:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть норми подавання основного гарніру на 1 порцію ?
№11:
З однією правильною відповіддю
Овочі тушкують у посуді..?
№12:
З однією правильною відповіддю
Який овоч не входить до складу приготування капусти тушкованої?
Рефлексія від 2 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: