Тест:

Приготування страв та гарнірів з овочів тушкованих

Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

У якому цеху готують страви та гарніри з овочів?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Як розрізняють страви з овочів залежно від теплової обробки?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Що відбувається з овочами під час теплової обробки?

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Тушкування, це - вид теплової обробки овочів...

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

До простих гарнірів входить..?

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

До комбінованих гарнірів відносять..?

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Для тушкування овочі нарізують...?

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Який термін зберігання тушкованих овочів?

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Якщо свіжа капуста має гіркуватий смак, її перед тушкуванням ...?

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Вкажіть норми подавання основного гарніру на 1 порцію ?

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Овочі тушкують у посуді..?

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Який овоч не входить до складу приготування капусти тушкованої?

Рефлексія від 2 учнів

Сподобався:

2 0

Зрозумілий:

2 0

Потрібні роз'яснення:

2 0
Рекомендуємо

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

78

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

72

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

86

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць та сиру

Технологія приготування страв з яєць та сиру

162

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

25 грн

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

77

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Схожі тести

Приготування страв з молока та кисломолочного сиру

Приготування страв з молока та кисломолочного сиру

10

Аватар профіля Дзень Наталія Василівна
Виробниче навчання Кухар ІІІ розряду
I курс

Приготування напівфабрикатів з риби

Приготування напівфабрикатів з риби

148

Аватар профіля Дзень Наталія Василівна
Виробниче навчання Кухар ІІІ розряду
I курс

Приготування страв та гарнірів з каш.

Приготування страв та гарнірів з каш.

165

Аватар профіля Дзень Наталія Василівна
Виробниче навчання Кухар ІІІ розряду
I курс