Тест:

Обробка плодових овочів

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Відповісти на питання "так" як що в затвердженні надана повна відповідь

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

З ранніх і парникових огірків шкірочку не обчищають

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

Огірки можна нарізати дрібними кубиками, соломкою для салатів та холодних страв

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

Гарбузи треба обробляти так: миють, розрізують на декілька частин, видаляють насіння, промивають.

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

Кабачки треба обробляти так: миють, відрізують плодоніжку, обчищають шкірочку, промивають, нарізують

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

Томати обробляють так: сортують, миють

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

Свіжі баклажани обробляють так: сортують, миють, відрізують плодоніжку, обчищають шкірку, нарізують

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

Старі баклажани перед обчищенням шкірочки обшпарюють окропом

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

Перець солодкий обробляють так: сортують, миють, розрізують уздовж. видаляють плодоніжку, насіння з м'якоттю промивають, нарізують

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

Перець солодкий можна нарізати тільки кільцями

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

Обробка цукрової кукурудзи: відрізують стебло й основу , знімають листя та волокна, промивають

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 11 балів

Стручки гороху використовують цілими, а стручки квасолі та бобів нарізують квадратиками або ромбиками і відразу відварюють, щоб не потемніли

Опис, який учні побачать після проходження тестування

Дякую!

Рефлексія від 5 учнів

Сподобався:

4 1

Зрозумілий:

4 1

Потрібні роз'яснення:

4 1
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Теплова кулінарна обробка. Процеси, що відбуваються в овочах під час теплової кулінарної обробки. Поняття про гарнір.

Теплова кулінарна обробка. Процеси, що відбуваються в овочах під час теплової кулінарної обробки. Поняття про гарнір.

18

Аватар профіля Токарська Оксана Вікторівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I—II курси та дорослі

30 грн

Овочі

Овочі

306

Аватар профіля Новак Софія Борисівна
Технології
10—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

75 грн

Овочі

 Овочі

490

Аватар профіля Ткаченко Людмила Іванівна
Здоров’я, безпека та добробут
5—6 років, 1 клас та змішані

41 грн

Енергоефективне використання ресурсів у процесі механічної кулінарної обробки фруктів, овочів, грибів, риби, м'яса.

   Енергоефективне використання ресурсів у процесі механічної кулінарної обробки  фруктів, овочів, грибів, риби, м'яса.

213

Аватар профіля Сопіжук Майя Тарасівна
Основи екології та енергозбереження
I курс

20 грн

Рахуємо овочі, фрукти

Рахуємо овочі, фрукти

84

Аватар профіля Карпюк Ольга Василівна
Дидактичні матеріали
4—6 років та 1 клас

30 грн

Схожі тести

Значення, класифікація соусів, приготування напівфабрикатів для соусів

Значення, класифікація соусів, приготування напівфабрикатів для соусів

191

Аватар профіля Мошаніна Вікторія Михайлівна
Технологія приготування їжі
III курс

Страви з відварних та припущених овочів

Страви з відварних та припущених овочів

520

Аватар профіля Мошаніна Вікторія Михайлівна
Технологія приготування їжі
10 клас

Страви з яєць

Страви з яєць

136

Аватар профіля Мошаніна Вікторія Михайлівна
Технологія приготування їжі
10 клас

Контрольна робота " Кухар 4р"

Контрольна робота " Кухар 4р"

177

Аватар профіля Мошаніна Вікторія Михайлівна
Технологія приготування їжі
12 клас

Страви з м'яса

Страви з м'яса

84

Аватар профіля Мошаніна Вікторія Михайлівна
Технологія приготування їжі
11 клас