Конструктор тестів
Відповісти на питання "так" як що в затвердженні надана повна відповідь
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
З ранніх і парникових огірків шкірочку не обчищають
№2:
З однією правильною відповіддю
Огірки можна нарізати дрібними кубиками, соломкою для салатів та холодних страв
№3:
З однією правильною відповіддю
Гарбузи треба обробляти так: миють, розрізують на декілька частин, видаляють насіння, промивають.
№4:
З однією правильною відповіддю
Кабачки треба обробляти так: миють, відрізують плодоніжку, обчищають шкірочку, промивають, нарізують
№5:
З однією правильною відповіддю
Томати обробляють так: сортують, миють
№6:
З однією правильною відповіддю
Свіжі баклажани обробляють так: сортують, миють, відрізують плодоніжку, обчищають шкірку, нарізують
№7:
З однією правильною відповіддю
Старі баклажани перед обчищенням шкірочки обшпарюють окропом
№8:
З однією правильною відповіддю
Перець солодкий обробляють так: сортують, миють, розрізують уздовж. видаляють плодоніжку, насіння з м'якоттю промивають, нарізують
№9:
З однією правильною відповіддю
Перець солодкий можна нарізати тільки кільцями
№10:
З однією правильною відповіддю
Обробка цукрової кукурудзи: відрізують стебло й основу , знімають листя та волокна, промивають
№11:
З однією правильною відповіддю
Стручки гороху використовують цілими, а стручки квасолі та бобів нарізують квадратиками або ромбиками і відразу відварюють, щоб не потемніли
Дякую!
Рефлексія від 5 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: