Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Арттерапія проти стресу і тривоги: практичні інструменти для емоційного розвантаження освітян
»
Взяти участь Всі події
Тест:

(Копія) Тестування на тему: « Приготування страв і гарнірів з запечених овочів»

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

В якому цеху готують страви із запечених овочів?

02001yvm-ee28-282x169.png

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Що таке запікання?

02001yvr-c1bc-243x169.png

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Овочі запікають при температурі:

02001yw0-34a1-221x166.png

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Запечені страви з овочів зберігають протягом:

02001yw3-366b-279x186.png

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Перед запіканням бабки потрібно змащувати:

02001yw5-35c9-174x183.png

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Втрати маси під час запікання овочів становлять:

02001ywc-b99c-250x167.png

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

На скільки груп поділяють страви із запечених овочів?

02001ywj-731f-233x136.png

8:

З кількома правильними відповідями

1 з 12 балів

Страви з запечених овочів подають:

02001yws-2f7e-198x149.png

9:

На послідовність

2 з 12 балів

Встановіть послідовність приготування страви «Картопля, запечена з печерицями і цибулею»:

02001ywu-1bff-220x147.png

цибулю нарізають соломкою ,обсмажують

збризкують жиром і запікають.

картоплю нарізають кубиками, відварюють у підсоленій воді і укладають на змащену жиром порційну сковороду або деко.

посипають тертим сиром

гриби, нарізані дольками або скибочками

посипають зеленню

з'єднують з соусом сметанним, заливають ним картоплю

10:

На послідовність

2 з 12 балів

Встановіть послідовність приготування «Картопля, запечена в сметанному соусі»:

02001yx1-fe50.png

підготовлену картоплю кладуть на порційну сковороду, змазану жиром і посипану сухарями

збризкують маргарином і запікають

воду зливають, картоплю підсушують і нарізають кружечками.

у гарячий соус додають сметану, сіль, варять 3-5 хв., проціджують, доводять до кипіння.

посипають зеленню.

гарячу білу пасеровку (t=70ºС), поступово розвести гарячим картопляним відваром і при безперервному помішуванні варити 7-10 хв. у посуді з товстим дном.

заливають сметанним соусом

борошно пшеничне спасерувати з вершковим маслом до кремового кольору.

посипають твердим сиром

сиру обчищену картоплю варять цілими бульбами у підсоленій воді

Рефлексія від 1 учня

Сподобався:

1 0

Зрозумілий:

1 0

Потрібні роз'яснення:

1 0
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

105

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

181

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв із круп

Технологія приготування страв із круп

15

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
7—8 клас

33 грн

Технологія приготування страв з яєць та сиру

Технологія приготування страв з яєць та сиру

197

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

25 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

116

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Схожі тести

Чарівна Україна

Чарівна Україна

321

Аватар профіля Пилип Надія Ярославівна
Професійна (професійно-технічна) освіта

ТЕМАТИЧНА АТЕСТАЦІЯ. Тести: "Безпека дорожнього руху"

ТЕМАТИЧНА АТЕСТАЦІЯ. Тести: "Безпека  дорожнього руху"

775

Аватар профіля Попов Сергій Степанович
Професійна (професійно-технічна) освіта

Пускачі ПВИ-125Б

Пускачі ПВИ-125Б

190

Аватар профіля Прилуцька Надія Петрівна
Професійна (професійно-технічна) освіта

Дефекти зварних з'єднань і причини їх виникнення

Дефекти зварних з'єднань і причини їх виникнення

121

Аватар профіля Гуржин Тарас Олександрович
Професійна (професійно-технічна) освіта
дорослі

Контрольна робота №1, лицювальники, спец

Контрольна робота №1,  лицювальники, спец

99

Аватар профіля Крикуненко Людмила Миколаївна
Професійна (професійно-технічна) освіта