Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
В якому цеху готують страви із запечених овочів?
№2:
З однією правильною відповіддю
Що таке запікання?
№3:
З однією правильною відповіддю
Овочі запікають при температурі:
№4:
З однією правильною відповіддю
Запечені страви з овочів зберігають протягом:
№5:
З однією правильною відповіддю
Перед запіканням бабки потрібно змащувати:
№6:
З однією правильною відповіддю
Втрати маси під час запікання овочів становлять:
№7:
З однією правильною відповіддю
На скільки груп поділяють страви із запечених овочів?
№8:
З кількома правильними відповідями
Страви з запечених овочів подають:
№9:
На послідовність
Встановіть послідовність приготування страви «Картопля, запечена з печерицями і цибулею»:
цибулю нарізають соломкою ,обсмажують
збризкують жиром і запікають.
картоплю нарізають кубиками, відварюють у підсоленій воді і укладають на змащену жиром порційну сковороду або деко.
посипають тертим сиром
гриби, нарізані дольками або скибочками
посипають зеленню
з'єднують з соусом сметанним, заливають ним картоплю
№10:
На послідовність
Встановіть послідовність приготування «Картопля, запечена в сметанному соусі»:
підготовлену картоплю кладуть на порційну сковороду, змазану жиром і посипану сухарями
збризкують маргарином і запікають
воду зливають, картоплю підсушують і нарізають кружечками.
у гарячий соус додають сметану, сіль, варять 3-5 хв., проціджують, доводять до кипіння.
посипають зеленню.
гарячу білу пасеровку (t=70ºС), поступово розвести гарячим картопляним відваром і при безперервному помішуванні варити 7-10 хв. у посуді з товстим дном.
заливають сметанним соусом
борошно пшеничне спасерувати з вершковим маслом до кремового кольору.
посипають твердим сиром
сиру обчищену картоплю варять цілими бульбами у підсоленій воді
Рефлексія від 1 учня
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: