Учнівська презентаціія уроку; "Приготування страв з смажених яєць"

Опис документу:
Презентація призначена для надання теоретичної та практичної допомоги майстрам в/н, викладачам професійної підготовки та учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар» 3 розряду.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися
Опис презентації окремими слайдами:
Санітарні вимоги Санітарні вимоги під час приготування страв з смажених яєць Підготувала Група «Санітарія та гігієна»
Слайд № 1

Санітарні вимоги Санітарні вимоги під час приготування страв з смажених яєць Підготувала Група «Санітарія та гігієна»

Перед початком роботи
Слайд № 2

Перед початком роботи

Основними елементами кухарської форми є: кітель, штани, фартух, ковпак, взуття
Слайд № 3

Основними елементами кухарської форми є: кітель, штани, фартух, ковпак, взуття

Вимити гарячою водою робоче місце, промаркіроване немеханічне обладнання, інструмент, інвентар, кухонний та столовий посуд
Слайд № 4

Вимити гарячою водою робоче місце, промаркіроване немеханічне обладнання, інструмент, інвентар, кухонний та столовий посуд

Провести механічну обробку сировини ОС
Слайд № 5

Провести механічну обробку сировини ОС

Температура подавання смажених страв + 65оС.  
Слайд № 6

Температура подавання смажених страв + 65оС.  

Після закінчення роботи ретельно миють столовий посуд Просушують
Слайд № 7

Після закінчення роботи ретельно миють столовий посуд Просушують

Кухонний посуд миють окрмо від столового посуду Просушують
Слайд № 8

Кухонний посуд миють окрмо від столового посуду Просушують

По закінченню роботи проводиться вологе прибирання лабораторії. . .
Слайд № 9

По закінченню роботи проводиться вологе прибирання лабораторії. . .

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»