Матеріал стане у пригоді викладачам, майстрам виробничого навчання при проведенні уроку з даної теми, а також буде корисним здобувачам освіти при вивченні, конспектуванні та перевірці знань з дисципліни "Устаткування підприємств харчування".
Бібліотека методичних матеріалів
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Матеріал стане у пригоді викладачам, майстрам виробничого навчання при проведенні уроку з даної теми, а також буде корисним здобувачам освіти при вивченні, конспектуванні та перевірці знань з дисципліни "Устаткування підприємств харчування".
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Призначення Правил технічної експлуатації залізниць. Положення про дисципліну та основні обов’язки робітників залізничного транспорту
Урок виробничого навчання на тему «Виготовлення серветок»
15
План-конспект з теми: Виконання додаткового протирання та контроль санітарного стану посуду
14
Презентація до уроку "Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Механічна кулінарна обробка яєць"
14
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ на тему: «Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів».
15