Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Платна розробка

Технологія приготування страв української кухні із борошна

pptm

Трудове навчання

Для кого: 7 Клас, 8 Клас

18.05.2022

620

13

0

Вміст матеріалу: показано 7 з 26 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Для української кухні характерні різноманітність страв, їх високі смакові й поживні якості. Вироби з борошна в давнину готували без дріжджів. Забезпечити засвоєння традицій українського народу; технологія приготування страв з борошна; формувати уміння готувати страви з борошна та сприяти розвиткові пізнавальних інтересів; виховувати любов та повагу до страв української кухні та людей праці.

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.