Матеріал:

Страви з борошна. Види борошна. Гарніри з макаронних виробів

pptx
11.05.2023
2 0
7 Клас, 8 Клас
придбати матеріал
Ціна:

58 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Страви з борошна. Види борошна. Гарніри з макаронних виробів. Макаронних виробів безліч і які сорти підходять для варіння, а які для запіканок?! Макаронні вироби відносяться до цінних харчових продуктів. Вони багаті білками (12-14%), крохмалем (75-80%), добре засвоюються. Макаронні вироби виробляють із спеціальної пшеничного борошна з максимальним вмістом клейковини. Який гарнір з макаронів приготувати - вирішувати Вам.

Вміст матеріалу: показано 6 з 28 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

58 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Страви з макаронних виробів.

pptx
Страви з макаронних виробів.

1198

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Технологія приготування страв української кухні із борошна

pptm
Технологія приготування страв української кухні із борошна

605

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

Страви з макаронних виробів та овочів. Технологія приготування других страв. Квест

pptm
Страви з макаронних виробів та овочів. Технологія приготування других страв. Квест

837

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

58 грн

"Технологія приготування страв із борошна."

doc
"Технологія приготування страв із борошна."

241

Аватар профіля Вишневська Лілія Євгеніївна
Трудове навчання
7 клас

25 грн

Гарніри з круп. Види круп, їх значення у харчуванні людини. Презентація

pptx
Гарніри з круп. Види круп, їх значення у харчуванні людини. Презентація

753

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—11 клас

58 грн

Схожі матеріали

План роботи з трудового навчання на 2 семестр

docx
План роботи з трудового навчання на 2 семестр

4785

Аватар профіля Мороз Людмила Володимирівна
Трудове навчання

Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

doc
Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

5561

Аватар профіля Чішко Наталя Олексіївна
Трудове навчання
4 клас

Планування "Трудове навчання 2 клас"

docx
Планування "Трудове навчання 2 клас"

1782

Аватар профіля Бездітна Таїса Григорівна
Трудове навчання
2 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

pptx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

2213

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

docx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

1145

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас