Зараз в ефірі:
Вебінар:
«
Ефективні техніки зниження рівня тривожності: практикум для педагогів
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Сосиско-варка, пасто-варка. Будова, правила експлуатації

pdf
17.01.2025
0 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Матеріал стане у пригоді викладачам, майстрам виробничого навчання при проведенні уроку з даної теми, а також буде корисним здобувачам освіти при вивченні, конспектуванні та перевірці знань з дисципліни "Устаткування підприємств харчування".

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Пам’ятка “Правила поведінки при пожежі та безпечна експлуатація електричних приладів”

zip
Пам’ятка “Правила поведінки при пожежі та  безпечна експлуатація електричних приладів”

173

Аватар профіля Рябінкін Юрій Вікторович
Основи Безпеки Життєдіяльності (ОБЖ)

100 грн

2.3. Правила експлуатації побутових нагрівальних, електричних та газових приладів.

pptx
2.3. Правила експлуатації побутових нагрівальних, електричних та газових приладів.

669

Аватар профіля Бородай Валентина Миколаївна
Виховна робота
1—6 клас

50 грн

Паста: вибір, приготування

zip
Паста: вибір, приготування

34

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
7—9 клас

66 грн

Практична робота № 1. Будова світлового мікроскопа і правила роботи з ним.

pptx
Практична робота № 1. Будова світлового мікроскопа і правила роботи з ним.

359

Аватар профіля Брушньовська Олена Володимирівна
Біологія
5—7 клас

25 грн

Презентація "Практична робота №1. Будова світлового мікроскопа та правила роботи з ним"

pptx
Презентація "Практична робота №1. Будова світлового мікроскопа та правила роботи з ним"

192

Аватар профіля Остаповець Тетяна Іванівна
Біологія
6 клас

20 грн

Схожі матеріали

Урок виробничого навчання на тему «Виготовлення серветок»

docx
Урок виробничого навчання  на тему «Виготовлення серветок»

18

Аватар профіля Аніщенко Валентина Іванівна
Професійна освіта
10—11 клас та змішані

План-конспект з теми: Виконання додаткового протирання та контроль санітарного стану посуду

docx
План-конспект з теми: Виконання додаткового протирання та контроль санітарного стану посуду

17

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Виконання тонування висвітленого волосся.

zip
Виконання тонування висвітленого волосся.

14

Аватар профіля Гуйда Ольга Ярославівна
Професійна освіта
11 клас

Презентація до уроку "Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Механічна кулінарна обробка яєць"

pdf
Презентація до уроку "Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями.   Механічна кулінарна обробка яєць"

17

Аватар профіля Осадчук Наталія Петрівна
Професійна освіта
I—II курси

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ на тему: «Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів».

pdf
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ на тему: «Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. Яєчні продукти, їх асортимент.  Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів».

18

Аватар профіля Осадчук Наталія Петрівна
Професійна освіта
I—II курси