Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Цивільний захист у закладах освіти: складаємо мобілізаційний план
»
Взяти участь Всі події

«САМОСТІЙНА ПІДГОТОВКА ЯК ОДИН ІЗ АСПЕКТІВ УСПІШНОГО ОВОЛОДІННЯ СПЕЦІАЛЬНОЮ ДИСЦИПЛІНОЮ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ З ОСНОВАМИ ТОВАРОЗНАВСТВА»

Трудове навчання

Для кого: Дорослі

16.03.2021

116

2

0

Опис документу:
АНОТАЦІЯ: даний коментар може бути використаний при викладанні предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» з теми програми: «Обробка овочів та грибів» в професійно - технічних навчальних закладах ЗП(ПТ)О з професії «Кухар», кваліфікація: 3 розряд.
Перегляд
матеріалу
Файл не розпізнано

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.