Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Платна розробка

Презентація на тему "Характеристика вітамінів, їх вміст у харчових продуктах"

Вміст матеріалу: показано 3 з 12 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Презентація на тему "Характеристика вітамінів, їх вміст у харчових продуктах" . 12 слайдів

Відомо близько 30 вітамінів і вітаміноподібних речовин, вивчена їхня структура, біологічнаактивність і здійснений синтез. Найпоширеніша класифікація вітамінів базується на їхніх фізико-хімічних властивостях, за якими їх поділяють на водо- і жиророзчинні.

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.