Дана презентація може бути використана на уроках соціально-побутового орієнтування у спеціальній школі при вивченні розділу "Культура харчування" та уроках обслуговуючої праці у загальноосвітніх школах.
Бібліотека методичних матеріалів
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Дана презентація може бути використана на уроках соціально-побутового орієнтування у спеціальній школі при вивченні розділу "Культура харчування" та уроках обслуговуючої праці у загальноосвітніх школах.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Презентація до уроку №33 «Технологія приготування страв із круп. Технологія приготування страв з гречаної крупи»
Проєкт "Страви української кухні". Презентація до уроку 6 "Технологія приготування страв із круп. Види круп. Вимоги до страв із круп. Приготування каш різної консистенції."
Проєкт "Страви української кухні". Презентація до уроку 7 "Технологія приготування страв з гречаної крупи. Вимоги до якості".
Світ професій: вибір, що змінює життя
37
КТП «Фізика і хімія в побуті» для дітей із порушеннями інтелектуального розвитку, 7 клас
36
КТП з корекційно-розвиткової роботи СПО, 7 клас
31
План роботи МО вчителів трудового навчання на 2025-2026н.р.
39
Сенсорна інтеграція як форма корекційно-реабілітаційної технології
21