Презентаціія до уроку: "Приготування страв з смажених яєць"

Опис документу:
Презентація уроку виробничого навчання на тему уроку; "приготування страв з смажених яєць" призначена для надання теоретичної та практичної допомоги майстрам в/н, викладачам професійної підготовки та учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар» 3 розряду.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися
Опис презентації окремими слайдами:
«Знайшли ми кулю, розбили її, а там срібло і золото»
Слайд № 1

«Знайшли ми кулю, розбили її, а там срібло і золото»

Вправа, яка допоможе отримати психологічний настрій в
Слайд № 2

Вправа, яка допоможе отримати психологічний настрій в

Групи «Технології», «Санітарія та гігієна», «Охорона праці» . Максимальна кылькыстб для кожноъ групи 4 бали. Всього 12 бала Вправа «Таблиця» 2 бала...
Слайд № 3

Групи «Технології», «Санітарія та гігієна», «Охорона праці» . Максимальна кылькыстб для кожноъ групи 4 бали. Всього 12 бала Вправа «Таблиця» 2 бала Гра«Ти – мені, я – тобі» 2 бала

Тема: Приготування смажених страв з яєць
Слайд № 4

Тема: Приготування смажених страв з яєць

маркування
Слайд № 5

маркування

Ребус. Яка бактерія міститься на поверхні яєць.
Слайд № 6

Ребус. Яка бактерія міститься на поверхні яєць.

Заходи профілактики харчового отруєння сальмонелами.
Слайд № 7

Заходи профілактики харчового отруєння сальмонелами.

Пристрій Овоскоп ОН-10 
Слайд № 8

Пристрій Овоскоп ОН-10 

за консистенцією білка Свіжість яйця Тільки що знесене Свіжість яйця – тиждень Свіжість яйця 15-20 днів  
Слайд № 9

за консистенцією білка Свіжість яйця Тільки що знесене Свіжість яйця – тиждень Свіжість яйця 15-20 днів  

. Перевіряємо свіжість яйця
Слайд № 10

. Перевіряємо свіжість яйця

Вправа «Таблиця»  
Слайд № 11

Вправа «Таблиця»  

Гарячий цех
Слайд № 12

Гарячий цех

Організація робочого місця (Гарячий цех)
Слайд № 13

Організація робочого місця (Гарячий цех)

Практичний показ з пояснененнями  
Слайд № 14

Практичний показ з пояснененнями  

Страви з смажених яєць Відпуск  
Слайд № 15

Страви з смажених яєць Відпуск  

Завдання ланкам 1 ланка Яєчня натуральна 11 ланка Яєчня з цибулею 111 ланка Яєчня з салом
Слайд № 16

Завдання ланкам 1 ланка Яєчня натуральна 11 ланка Яєчня з цибулею 111 ланка Яєчня з салом

Домашнє завдання. Завдання 1. Зробити переклад рецепта Fried eggs з англійської мови. (Додаток ) Завдання 2.Закріпити тему: «Приготування смажених ...
Слайд № 17

Домашнє завдання. Завдання 1. Зробити переклад рецепта Fried eggs з англійської мови. (Додаток ) Завдання 2.Закріпити тему: «Приготування смажених страв з яєць» та приготувати страву « Яєчня з томатами та твердим сиром». Завдання 3.Підготуватись до наступного уроку по темі «Приготування страв і гарнірів з овочів »

. «Обери свій настрій» МЕНІ СПОДОБАЛОСЬ НІЧОГО НЕ ЗРОЗУМІВ МЕНІ НЕ ЦІКАВО
Слайд № 18

. «Обери свій настрій» МЕНІ СПОДОБАЛОСЬ НІЧОГО НЕ ЗРОЗУМІВ МЕНІ НЕ ЦІКАВО

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Всеосвіта є суб’єктом підвищення кваліфікації.

Всі сертифікати за наші курси та вебінари можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації.

Співпраця із закладами освіти.

Дізнатись більше про сертифікати.

До ЗНО з АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ залишилося:
0
3
міс.
0
6
дн.
1
8
год.
Готуйся до ЗНО разом із «Всеосвітою»!