Плакат Приготування страв з молочних продуктів

Опис документу:
Молоко — продукт, який швидко псується, у ньому можуть зберіга­тися хвороботворні мікроби (туберкульозна паличка, кишкові мікро­би тощо). У домашніх умовах сире молоко обов'язково слід кип'ятити, але при цьому відбувається руйнування частини вітамінів, змінюєть­ся структура білків.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Всеосвіта є суб’єктом підвищення кваліфікації.

Всі сертифікати за наші курси та вебінари можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації.

Співпраця із закладами освіти.

Дізнатись більше про сертифікати.

Всеосвіта дарує

Три iPhone 12

+20 крутих призів з нашого фірмового магазину

до закінчення залишилось
00
00
00
00