Лабораторна робота. Технологія приготування супів

Опис документу:
- закріпити в лабораторних умовах знання з теми програми; - набути навиків з послідовності технологічного процесу первинної обробки овочів та продуктів харчування, необхідних для приготування супів; - набути навиків з технології підготовки продуктів харчування до теплової кулінарної обробки; - набути навиків з послідовності технологічного процесу приготування бульйонів; - набути навиків з послідовності технологічного процесу приготування овочевої пасеровки;

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»