Матеріал:

Кулінарні традиції французької кухні

pptx
19.05.2025
0 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Франція – країна з багатою кулінарною історією, де можна знайти вишукану та досконалу кухню від найкращих французьких шеф-кухарів, а також прості та традиційні рецепти, які самі французи люблять використовувати у своєму повсякденному житті.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (15)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Презентація "Кухні народів світу. Французька кухня"

pptx
Презентація "Кухні народів світу. Французька кухня"

608

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
10—12 клас, I—II курси, дорослі та змішані

125 грн

Буклет. Традиції української кухні.

zip
Буклет. Традиції української кухні.

398

Аватар профіля Onyshchenko Oksana
Дидактичні матеріали
3—6 років, 1—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

41 грн

Страви української кухні. Звичаї та традиції національної кухні

pdf
Страви української кухні. Звичаї та традиції національної кухні

76

Аватар профіля Місько Євгеній Дмитрович
Трудове навчання
1—12 клас, дорослі та змішані

34 грн

Діагностувальна робота з французької мови з теми "Свята і традиції. " у 6 класі.

docx
Діагностувальна робота з французької мови з теми "Свята і традиції. " у 6 класі.

40

Аватар профіля Амеліна Олена Миколаївна
Французька мова
6 клас

33 грн

Особливості української національної кухні. Гастрономічні традиції та найвідоміші страви

pptx
Особливості української національної кухні. Гастрономічні традиції та найвідоміші страви

24

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
7—8 клас

35 грн

Схожі матеріали

Стаття «Використання інноваційних технологій у формуванні професійних компетентностей здобувачів освіти при вивченні дисципліни “Електричні апарати та ланцюги вагонів” у фаховому коледжі транспортної інфраструктури»

pdf
Стаття «Використання інноваційних технологій у формуванні професійних компетентностей здобувачів освіти при вивченні дисципліни “Електричні апарати та ланцюги вагонів” у фаховому коледжі транспортної інфраструктури»

9

Аватар профіля Сбітнєва Світлана Олександрівна
Професійна освіта
I—IV курси та дорослі

Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"

pptx
Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"

16

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

pptx
Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"

18

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів з м'яса"

pptx
Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів  з м'яса"

26

Аватар профіля Руденко Ріта Петрівна
Професійна освіта

Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»

pdf
Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»

25

Аватар профіля Устиновська Тетяна Євгенівна
Професійна освіта
I—IV курси та дорослі