Франція – країна з багатою кулінарною історією, де можна знайти вишукану та досконалу кухню від найкращих французьких шеф-кухарів, а також прості та традиційні рецепти, які самі французи люблять використовувати у своєму повсякденному житті.
Бібліотека методичних матеріалів
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Франція – країна з багатою кулінарною історією, де можна знайти вишукану та досконалу кухню від найкращих французьких шеф-кухарів, а також прості та традиційні рецепти, які самі французи люблять використовувати у своєму повсякденному житті.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали
Презентація "Кухні народів світу. Французька кухня"
608
125 грн
Буклет. Традиції української кухні.
398
41 грн
Стаття «Використання інноваційних технологій у формуванні професійних компетентностей здобувачів освіти при вивченні дисципліни “Електричні апарати та ланцюги вагонів” у фаховому коледжі транспортної інфраструктури»
9
Презентація "Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски"
16
Презентація "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї"
18
Презентація "Приготування порційних напівфабрикатів з м'яса"
26
Стаття "«Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Контроль і ревізія»: цифрові інструменти та інтерактивні методи для підвищення ефективності навчання здобувачів освіти»
25