Інтерактивний плакат на тему "Кулінарія майбутнього - вже сьогодні"

Опис документу:
Плакат за своєю суттю - це засіб надання інформації, тобто основна його функція - демонстрація матеріалу. Він являє собою електронний навчальний плакат, що має інтерактивну навігацію, яка дозволяє відобразити необхідну інформацію. Плакат буде корисним для майстрів виробничого навчання та викладачів на уроках з професії "Кухар" для ознайомлення з новітніми виробничими технологіями з професії.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися
Опис презентації окремими слайдами:
Кулінарія майбутнього – вже сьогодні
Слайд № 1

Кулінарія майбутнього – вже сьогодні

Сферификация - одна з найбільш вражаючих технік молекулярної кухні. Вперше її застосував іспанський шеф - кухар Ферран Адріа у своєму ресторані EI ...
Слайд № 2

Сферификация - одна з найбільш вражаючих технік молекулярної кухні. Вперше її застосував іспанський шеф - кухар Ферран Адріа у своєму ресторані EI Bulli в 2003 році. Ця техніка дозволяє укладати рідини і деякі продукти в прозорі сферичні оболонки. Вони можуть вільно плавати в напої або ж подаватися як окремі страви та коктейлі! Уявіть мохіто у вигляді безлічі сфер з листочками м'яти всередині! Або лопающиеся у роті кульки з фруктовими соками-це справжній вибух смаку!

Food pairing це джерело натхнення, який дозволяє створювати нові смакові комбінації. Food pairing не ґрунтується на інтуїції або на вже існуючих ре...
Слайд № 3

Food pairing це джерело натхнення, який дозволяє створювати нові смакові комбінації. Food pairing не ґрунтується на інтуїції або на вже існуючих рецептах, система смакових поєднань підібрана завдяки науковим дослідженням. Тому на цю систему не роблять вплив загальноприйняті гастрономічні принципи. Чорна ікра з білим шоколадом Томатно-полуничний гаспачо Антрекот з ароматом сіна під майонезом з жовтого перцю та кави Ягня з грушею, ваніллю та шоколадом Кава з часником

Термін «Sous vide» (пер.фр. - в вакуумі) позначає технологію приготування їжі в вакуумі, при якій продукти, у вакуумній упаковці, поміщаються в вод...
Слайд № 4

Термін «Sous vide» (пер.фр. - в вакуумі) позначає технологію приготування їжі в вакуумі, при якій продукти, у вакуумній упаковці, поміщаються в водяну баню і готуються при дуже точної постійній температурі. Процес приготування може зайняти більше часу, ніж інші методи термічної обробки, але температура приготування буде набагато нижче. Цей метод, низькотемпературного, повільного приготування дає неперевершені результати.

Слайд № 5

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Курс:«Стрес і стрес-менеджмент учасників освітнього процесу»
Левченко Вікторія Володимирівна
30 годин
590 грн