Матеріал:

Блендери, їх класифікація, будова, правила експлуатації.

pdf
17.01.2025
5 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Матеріал стане у пригоді викладачам, майстрам виробничого навчання при проведенні уроку з даної теми, а також буде корисним здобувачам освіти при вивченні, конспектуванні та перевірці знань з дисципліни "Устаткування підприємств харчування".

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
pdf
599,0 Кб
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Пам’ятка “Правила поведінки при пожежі та безпечна експлуатація електричних приладів”

zip
Пам’ятка “Правила поведінки при пожежі та  безпечна експлуатація електричних приладів”

175

Аватар профіля Рябінкін Юрій Вікторович
Основи Безпеки Життєдіяльності (ОБЖ)

100 грн

2.3. Правила експлуатації побутових нагрівальних, електричних та газових приладів.

pptx
2.3. Правила експлуатації побутових нагрівальних, електричних та газових приладів.

670

Аватар профіля Бородай Валентина Миколаївна
Виховна робота
1—6 клас

50 грн

Презентація "Вуглеводи. Будова та класифікація"

pptx
Презентація "Вуглеводи. Будова та класифікація"

790

Аватар профіля Лутчак Галина Петрівна
Біологія
9 клас

20 грн

Класифікація та будова вогнепальної зброї.

pptx
Класифікація та будова вогнепальної зброї.

45

Аватар профіля Воробйов Владисла Іванович
Захист України
10 клас

50 грн

Поняття, класифікація та будова вогнепальної зброї.

pptx
Поняття, класифікація та будова  вогнепальної зброї.

74

Аватар профіля Воробйов Владисла Іванович
Захист України
11 клас

50 грн

Схожі матеріали

Устаткування підприємств харчування. План-конспект до теми: Торгово-технологічне обладнання: холодильні шафи, види, принцип роботи та правила експлуатації

docx
Устаткування підприємств харчування. План-конспект до теми: Торгово-технологічне обладнання: холодильні шафи, види, принцип роботи та правила експлуатації

8

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Товарознавство харчових продуктів. Тема: Характеристика нових видів хлібобулочних та кондитерських виробів.

docx
Товарознавство харчових продуктів. Тема: Характеристика нових видів хлібобулочних та кондитерських виробів.

11

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Обслуговування та монтаж електронного трифазного лічильника електричної енергії

docx
Обслуговування та монтаж електронного  трифазного лічильника електричної енергії

11

Аватар профіля Жильцова Ніна Іванівна
Професійна освіта
I—II курси

Будова та монтаж аварійного освітлення

docx
Будова та монтаж аварійного освітлення

9

Аватар профіля Жильцова Ніна Іванівна
Професійна освіта
I—II курси

Будова та монтаж блискавкозахисту

docx
Будова та монтаж блискавкозахисту

9

Аватар профіля Жильцова Ніна Іванівна
Професійна освіта
I—II курси