Конструктор тестів
Опублікував/ла:
10
37
114
0
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Кільки основних фізико – хімічних законів застосуються для узагальнення технологічних процесів харчової технології ?
1
2
3
4
№2:
Усі процеси можуть здійснюватися под. впливом чого - ?
.рушійної сили
2.процесу перенесення
3.діфузії
енергобалансу
№3:
Важливіший критерій оптимізації процесу
безперервність
мінімум часу і затрат
масштаб переходуінтенсивність
інтенсивність
№4:
Сукупність сил, що взаємодіють називають -
процесом
балансом
системою
рушійною силою
№5:
Як називають самий перспективний метод дослідження розрахунку процесів і апаратів -
1.іследовательський
2.експерементальний
3.теоретичний
практичний
№6:
Вимоги до апарату, яка забезпечує оптимізацію проведення технологічного процесу -
1.експлуатаційні
2.технологічні
3.конструктивні
4.оптимальні умови
№7:
Завдяки чому сталь є найважливіший конструктивний матеріал у харчовому виробництві -
1.міцності
2.в,язкості
3.добре обробляється
4.всі відповіді вірні
№8:
З яким металом сплав бронзи і латуні мають високу корозійну стійкість, теплопровідність, добре прокатуються, штампуються, тощо.
мідь
алюміній
сталь
чугунок
№9:
Процес обміну теплотою і масою є найсприятливішим по схемі руху -
1.прямо течій ний
2.протитечійний
3.перехресно течій ний
4.змішаний
№10:
рушійною силою масо обмінних процесів, які характеризуються перенесенням компонентів вихідної речовини з однієї фази в іншу - є
1.різниця матеріалів
2.різниця концентрацій
3.ризниця сил
4.перепад тиску
Рефлексія від 6 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Загальні закономірності формування адаптацій
171
27 грн
448
33 грн
22
35 грн
Загальні суспільно-географічні закономірності світу
290
198
Механічні процеси та апарати
55
Центрифугування
57
Гідравлічні машини
115
Основи прикладної гідравліки
54
Основи раціональної побудови апаратів
119