Тест:

Механічні процеси та апарати

Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Який процес потрібен для одержання масла з молока і виділення жирового компоненту у вигляді вершків -

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Відокремлення частинок дисперсної фази від дисперсійного середовища, в якому вони перебувають у завислому стані під дією сил тяжіння називають -

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для збільшення швидкості фільтрування , для освітлення соків, пива, вина під час процесу додають речовини, які володіють властивостями -

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Який фільтр періодичної дії, який працює під тиском і складається з циліндру і трубної решітки в якій закріплені патрони з дротяною, керамічною або тканиною фільтр .поверхнею -

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Процес розділення неоднорідних систем під дією поля відцентрованих сил це -

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Пил яких харчових речовин є легкозаймистий . Вони спалахують від незначної теплоти (іскри)

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Апарат для проведення процесів зворотного осмосу і ультрафільтрації як називають -

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Що в перекладі з латині означає слово мембрана -?

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Який технологічний процес у ресторанному господарстві, харчовому виробництві ґрунтується на явищі осмосу (зневоднення)

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

До м ікро фільтрації відносять процеси на напівпроникних перегородках з діаметром пор у мікрометрах -

Рефлексія від 4 учнів

Сподобався:

4 0

Зрозумілий:

4 0

Потрібні роз'яснення:

4 0
Рекомендуємо

Вестибулярний апарат. Нюх. Смак

Вестибулярний апарат. Нюх. Смак

32

Аватар профіля Бєлова Ірина Іванівна
Біологія
II курс та дорослі

120 грн

Енергоефективне використання ресурсів у процесі механічної кулінарної обробки фруктів, овочів, грибів, риби, м'яса.

   Енергоефективне використання ресурсів у процесі механічної кулінарної обробки  фруктів, овочів, грибів, риби, м'яса.

182

Аватар профіля Сопіжук Майя Тарасівна
Основи екології та енергозбереження
I курс

20 грн

Цивільний процес

Цивільний процес

245

Аватар профіля Марко Андрій Васильович
Основи правознавства
9 клас

20 грн

19 грн

Кримінальний процес

Кримінальний процес

129

Аватар профіля Марко Андрій Васильович
Основи правознавства
9 клас

20 грн

19 грн

Процеси запліднення

Процеси запліднення

27

Аватар профіля Кондратенко Наталія Олександрівна
Біологія
9 клас

20 грн

Схожі тести

Центрифугування

Центрифугування

58

Аватар профіля Фрієва Яна Вікторівна
Процесси та апарати харчових виробництв
дорослі

Гідравлічні машини

Гідравлічні машини

122

Аватар профіля Фрієва Яна Вікторівна
Процесси та апарати харчових виробництв
дорослі

Основи прикладної гідравліки

Основи прикладної гідравліки

57

Аватар профіля Фрієва Яна Вікторівна
Процесси та апарати харчових виробництв
дорослі

Основи раціональної побудови апаратів

Основи раціональної побудови апаратів

122

Аватар профіля Фрієва Яна Вікторівна
Процесси та апарати харчових виробництв
III курс

Методи досліджень і розрахунків

Методи досліджень і розрахунків

36

Аватар профіля Фрієва Яна Вікторівна
Процесси та апарати харчових виробництв
III курс