Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Який процес потрібен для одержання масла з молока і виділення жирового компоненту у вигляді вершків -
№2:
З однією правильною відповіддю
Відокремлення частинок дисперсної фази від дисперсійного середовища, в якому вони перебувають у завислому стані під дією сил тяжіння називають -
№3:
З однією правильною відповіддю
Для збільшення швидкості фільтрування , для освітлення соків, пива, вина під час процесу додають речовини, які володіють властивостями -
№4:
З однією правильною відповіддю
Який фільтр періодичної дії, який працює під тиском і складається з циліндру і трубної решітки в якій закріплені патрони з дротяною, керамічною або тканиною фільтр .поверхнею -
№5:
З однією правильною відповіддю
Процес розділення неоднорідних систем під дією поля відцентрованих сил це -
№6:
З однією правильною відповіддю
Пил яких харчових речовин є легкозаймистий . Вони спалахують від незначної теплоти (іскри)
№7:
З однією правильною відповіддю
Апарат для проведення процесів зворотного осмосу і ультрафільтрації як називають -
№8:
З однією правильною відповіддю
Що в перекладі з латині означає слово мембрана -?
№9:
З однією правильною відповіддю
Який технологічний процес у ресторанному господарстві, харчовому виробництві ґрунтується на явищі осмосу (зневоднення)
№10:
З однією правильною відповіддю
До м ікро фільтрації відносять процеси на напівпроникних перегородках з діаметром пор у мікрометрах -
Рефлексія від 4 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: