Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Які насоси найбільше використовують у харчовому виробництві та у ресторанному господарстві для перекачування мало в’язких
рідин
№2:
З однією правильною відповіддю
Під час переробки продуктів на різних стадіях технології являють собою неоднорідні рідини це які системи -
№3:
З однією правильною відповіддю
Рідина + тверді частинки як неоднорідна система це -
№4:
З однією правильною відповіддю
Одержання однорідних розчинів, рівномірний розподіл однієї фази в іншій, збільшення швидкості процесів є метою якого процесу
№5:
З однією правильною відповіддю
При великої швидкості трубопроводу і швидкості для перемішування рідинних компонентів взаємної розчинності та низької в’язкості суміші застосують змішувач -
№6:
З однією правильною відповіддю
Який процес відбувається під час продування повітря або рідини з певною швидкістю через шар зернистого матеріалу, що розташований на решітці ?
№7:
З однією правильною відповіддю
При диспергуванні для розпилення суспензій використовують диски з якою частотою обертання за секунду ?
№8:
З однією правильною відповіддю
Під дією яких сил може відбуватися розділення неоднорідних систем -
№9:
З однією правильною відповіддю
Для очищення цукрових розчинів, соків, сиропів, при виробництві безалкогольних напоїв використовують який фільтр прес - ?
№10:
З однією правильною відповіддю
В якості фільтрувальних перегородок використовують
Рефлексія від 19 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: