Сьогодні о 16:00
Вебінар:
«
Розвиток слухового сприймання як фундаментальної навички в процесі активізації мовлення у дітей з ООП раннього віку
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Основи раціональної побудови апаратів

Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Які насоси найбільше використовують у харчовому виробництві та у ресторанному господарстві для перекачування мало в’язких

рідин

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Під час переробки продуктів на різних стадіях технології являють собою неоднорідні рідини це які системи -

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Рідина + тверді частинки як неоднорідна система це -

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Одержання однорідних розчинів, рівномірний розподіл однієї фази в іншій, збільшення швидкості процесів є метою якого процесу

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

При великої швидкості трубопроводу і швидкості для перемішування рідинних компонентів взаємної розчинності та низької в’язкості суміші застосують змішувач -

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Який процес відбувається під час продування повітря або рідини з певною швидкістю через шар зернистого матеріалу, що розташований на решітці ?

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

При диспергуванні для розпилення суспензій використовують диски з якою частотою обертання за секунду ?

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Під дією яких сил може відбуватися розділення неоднорідних систем -

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Для очищення цукрових розчинів, соків, сиропів, при виробництві безалкогольних напоїв використовують який фільтр прес - ?

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

В якості фільтрувальних перегородок використовують

Рефлексія від 19 учнів

Сподобався:

18 1

Зрозумілий:

18 1

Потрібні роз'яснення:

18 1
Рекомендуємо

Раціональне харчування – основа нормального обміну речовин

Раціональне харчування – основа нормального обміну речовин

22

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Біологія
10 клас

27 грн

30. Раціональне харчування-основа нормального обміну речовин

30. Раціональне харчування-основа нормального обміну речовин

127

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Біологія
10 клас

27 грн

Вестибулярний апарат. Нюх. Смак

Вестибулярний апарат. Нюх. Смак

30

Аватар профіля Бєлова Ірина Іванівна
Біологія
II курс та дорослі

120 грн

Основи

Основи

93

Аватар профіля Мухіна Олена Василівна
Різне
8 клас

35 грн

Основи.

Основи.

90

Аватар профіля Павлій Світлана Іванівна
Різне
8 клас

50 грн

Схожі тести

Механічні процеси та апарати

Механічні процеси та апарати

55

Аватар профіля Фрієва Яна Вікторівна
Процесси та апарати харчових виробництв
дорослі

Центрифугування

Центрифугування

57

Аватар профіля Фрієва Яна Вікторівна
Процесси та апарати харчових виробництв
дорослі

Гідравлічні машини

Гідравлічні машини

115

Аватар профіля Фрієва Яна Вікторівна
Процесси та апарати харчових виробництв
дорослі

Основи прикладної гідравліки

Основи прикладної гідравліки

54

Аватар профіля Фрієва Яна Вікторівна
Процесси та апарати харчових виробництв
дорослі

Методи досліджень і розрахунків

Методи досліджень і розрахунків

34

Аватар профіля Фрієва Яна Вікторівна
Процесси та апарати харчових виробництв
III курс