Зараз в ефірі:
онлайн-конференція:
«
Роль закладів освіти у формуванні нульової терпимості до корупції та вихованні доброчесності в Україні
»
Взяти участь Всі події

Технологія приготування страв із яєць

Трудове навчання

Для кого: 7 Клас

0 проходжень

6 запитань

01.11.2021

50

0

0

Запитання №1 з кількома правильними відповідями Балів: 38%

Оберіть способи теплової обробки страв із яєць.

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 12%

Відлік часу варіння яєць треба вести з моменту закипання води.

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 12%

Що саме додають для того, щоб запобігти витіканню яйця при наявності тріщин на шкарлупі?

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 12%

Як називається яйце зварене "в мішечок" - без шкарлупи?

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 12%

Які яйця використовують для приготування холодних закусок, соусів, начинок?

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 12%

Скільки хвилин потрібно для того, щоб зварити яйце круте?

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0