Тест:

Семінар №3. Громадське харчування

18.09.2024
0 0
III курс, IV курс

20

12

34

0

1
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що відноситься до прямих витрат на підприємствах громадського харчування?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який підхід до ціноутворення враховує витрати на виробництво та додає націнку для отримання прибутку?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що з наведеного є прикладом непрямих витрат на підприємствах громадського харчування?

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що таке точка беззбитковості у контексті витрат виробництва?

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Які витрати залежить від зміни обсягів виробництва і продажу продукції?

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що з наступного є частиною витрат обігу на підприємствах громадського харчування?

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Які витрати вважаються непрямими для підприємств громадського харчування?

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що з нижчепереліченого є прикладом змінних витрат?

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який з наступних факторів може прямо вплинути на калькуляцію собівартості продукції?

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є прикладом постійних витрат для підприємств громадського харчування?

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який з наведених варіантів є фактором підвищення прибутку?

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що таке валовий прибуток?

13:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який вид прибутку відображає ефективність основної діяльності підприємства?

14:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що таке чистий прибуток?

15:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який з наступних варіантів не є джерелом доходу для підприємства громадського харчування?

16:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є основним показником ефективності господарської діяльності підприємства?

17:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який захід допоможе підвищити доходи і прибуток підприємства громадського харчування?

18:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Яка частина доходу залишається після відрахування всіх витрат підприємства?

19:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Яка з наступних дій може бути ефективною для підвищення рентабельності підприємства громадського харчування?

20:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що з нижчепереліченого є прикладом доходу від додаткових послуг підприємства громадського харчування?

Рефлексія від 4 учнів

Сподобався:

3 1

Зрозумілий:

3 1

Потрібні роз'яснення:

2 2
Рекомендуємо

Громадське харчування. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня. Вулична їжа.

Громадське харчування. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня. Вулична їжа.

74

Аватар профіля Ракова Оксана Леонідівна
Здоров'я, безпека та добробут
6 клас

20 грн

Модуль 3. Добробут та громадське здоров'я 6 кл НУШ

Модуль 3. Добробут та громадське здоров'я 6 кл НУШ

186

Аватар профіля Бадак Максим Станіславович
Здоров’я, безпека та добробут
6 клас

19 грн

6 клас.НУШ. Громадське харчування. Вулична їжа. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня

6 клас.НУШ. Громадське харчування. Вулична їжа. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня

165

Аватар профіля Черниш Ірина Володимирівна
Здоров’я, безпека та добробут
6 клас

32 грн

Добробут та громадське здоров'я

Добробут та громадське здоров'я

915

Аватар профіля Куценко Тетяна Іванівна
Здоров’я, безпека та добробут
6 клас

30 грн

Безпека у громадському транспорті

Безпека у громадському транспорті

169

Аватар профіля Полєскова Лариса Іванівна
Здоров’я, безпека та добробут
5 клас

50 грн

Схожі тести

Виробничі ресурси і проблема вибору

Виробничі ресурси і проблема вибору

5127

Аватар профіля Якимчук Оксана Віталіївна
Економіка
10 клас

Економічна теорія

Економічна теорія

586

Аватар профіля Мовчан Олена Валентинівна
Економіка
дорослі

Тест на тему: Продуктивність та ефективність праці.

Тест на тему: Продуктивність та ефективність праці.

782

Аватар профіля Моренко Олена Юріївна
Економіка
дорослі

Основні фонди підприємства. Поняття і класифікація виробничих фондів підприємства.

Основні фонди підприємства. Поняття і класифікація  виробничих фондів підприємства.

1385

Аватар профіля Зінчук Наталія Іванівна
Економіка
дорослі

Бізнес-план як інструмент підприємницької діяльності, призначення і структура бізнес-плану підприємства

Бізнес-план як інструмент підприємницької діяльності, призначення і структура бізнес-плану підприємства

1354

Аватар профіля Зінчук Наталія Іванівна
Економіка
дорослі