Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Що відноситься до прямих витрат на підприємствах громадського харчування?
№2:
З однією правильною відповіддю
Який підхід до ціноутворення враховує витрати на виробництво та додає націнку для отримання прибутку?
№3:
З однією правильною відповіддю
Що з наведеного є прикладом непрямих витрат на підприємствах громадського харчування?
№4:
З однією правильною відповіддю
Що таке точка беззбитковості у контексті витрат виробництва?
№5:
З однією правильною відповіддю
Які витрати залежить від зміни обсягів виробництва і продажу продукції?
№6:
З однією правильною відповіддю
Що з наступного є частиною витрат обігу на підприємствах громадського харчування?
№7:
З однією правильною відповіддю
Які витрати вважаються непрямими для підприємств громадського харчування?
№8:
З однією правильною відповіддю
Що з нижчепереліченого є прикладом змінних витрат?
№9:
З однією правильною відповіддю
Який з наступних факторів може прямо вплинути на калькуляцію собівартості продукції?
№10:
З однією правильною відповіддю
Що є прикладом постійних витрат для підприємств громадського харчування?
№11:
З однією правильною відповіддю
Який з наведених варіантів є фактором підвищення прибутку?
№12:
З однією правильною відповіддю
Що таке валовий прибуток?
№13:
З однією правильною відповіддю
Який вид прибутку відображає ефективність основної діяльності підприємства?
№14:
З однією правильною відповіддю
Що таке чистий прибуток?
№15:
З однією правильною відповіддю
Який з наступних варіантів не є джерелом доходу для підприємства громадського харчування?
№16:
З однією правильною відповіддю
Що є основним показником ефективності господарської діяльності підприємства?
№17:
З однією правильною відповіддю
Який захід допоможе підвищити доходи і прибуток підприємства громадського харчування?
№18:
З однією правильною відповіддю
Яка частина доходу залишається після відрахування всіх витрат підприємства?
№19:
З однією правильною відповіддю
Яка з наступних дій може бути ефективною для підвищення рентабельності підприємства громадського харчування?
№20:
З однією правильною відповіддю
Що з нижчепереліченого є прикладом доходу від додаткових послуг підприємства громадського харчування?
Рефлексія від 4 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Громадське харчування. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня. Вулична їжа.
6 клас.НУШ. Громадське харчування. Вулична їжа. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня