Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Яка з наведених категорій не входить до класифікації персоналу підприємства громадського харчування?
№2:
З однією правильною відповіддю
Що таке продуктивність праці у громадському харчуванні?
№3:
З однією правильною відповіддю
До якої категорії персоналу належать кухарі та пекарі?
№4:
З однією правильною відповіддю
Яка система оплати праці передбачає виплату заробітної плати за кількість відпрацьованих годин?
№5:
З однією правильною відповіддю
Яка з наведених форм стимулювання є специфічною для обслуговуючого персоналу?
№6:
З однією правильною відповіддю
Як називається оплата праці, що залежить від кількості виробленої продукції?
№7:
З однією правильною відповіддю
Що з наведеного є найважливішим для підвищення кваліфікації працівників?
№8:
З однією правильною відповіддю
Що є основною мотивацією для працівників у сфері громадського харчування?
№9:
З однією правильною відповіддю
До якої категорії персоналу належать офіціанти та бармени?
№10:
З однією правильною відповіддю
Що є головною метою автоматизації процесів на підприємствах громадського харчування?
№11:
З однією правильною відповіддю
Що з наведеного є ключовим для організації справедливої системи оплати праці?
№12:
З однією правильною відповіддю
Який з наведених методів підвищення продуктивності праці найбільше залежить від технологічного оснащення?
№13:
З однією правильною відповіддю
Який показник використовується для оцінки продуктивності праці у сфері громадського харчування?
№14:
З однією правильною відповіддю
Яке з наступних визначень найкраще описує поняття "кваліфікація персоналу"?
№15:
З однією правильною відповіддю
Який з наведених варіантів описує основне завдання обслуговуючого персоналу?
№16:
З однією правильною відповіддю
Що з наведеного є найбільш важливим при організації ефективної системи оплати праці?
№17:
З однією правильною відповіддю
Що є основною мотивацією для управлінського персоналу?
№18:
З однією правильною відповіддю
Що є основною функцією управлінського персоналу у громадському харчуванні?
№19:
З однією правильною відповіддю
Який з наведених методів підвищення продуктивності праці орієнтований на покращення організації робочого процесу?
№20:
З однією правильною відповіддю
Який фактор найбільше впливає на мотивацію працівників обслуговуючого персоналу?
Рефлексія від 2 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Громадське харчування. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня. Вулична їжа.
6 клас.НУШ. Громадське харчування. Вулична їжа. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня