Тест:

Семінар №2. Громадське харчування

17.09.2024
0 0
III курс, IV курс

20

5

41

0

3
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Яка з наведених категорій не входить до класифікації персоналу підприємства громадського харчування?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що таке продуктивність праці у громадському харчуванні?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

До якої категорії персоналу належать кухарі та пекарі?

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Яка система оплати праці передбачає виплату заробітної плати за кількість відпрацьованих годин?

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Яка з наведених форм стимулювання є специфічною для обслуговуючого персоналу?

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Як називається оплата праці, що залежить від кількості виробленої продукції?

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що з наведеного є найважливішим для підвищення кваліфікації працівників?

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є основною мотивацією для працівників у сфері громадського харчування?

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

До якої категорії персоналу належать офіціанти та бармени?

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є головною метою автоматизації процесів на підприємствах громадського харчування?

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що з наведеного є ключовим для організації справедливої системи оплати праці?

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який з наведених методів підвищення продуктивності праці найбільше залежить від технологічного оснащення?

13:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який показник використовується для оцінки продуктивності праці у сфері громадського харчування?

14:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Яке з наступних визначень найкраще описує поняття "кваліфікація персоналу"?

15:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який з наведених варіантів описує основне завдання обслуговуючого персоналу?

16:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що з наведеного є найбільш важливим при організації ефективної системи оплати праці?

17:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є основною мотивацією для управлінського персоналу?

18:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є основною функцією управлінського персоналу у громадському харчуванні?

19:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який з наведених методів підвищення продуктивності праці орієнтований на покращення організації робочого процесу?

20:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який фактор найбільше впливає на мотивацію працівників обслуговуючого персоналу?

Рефлексія від 2 учнів

Сподобався:

2 0

Зрозумілий:

1 1

Потрібні роз'яснення:

2 0
Рекомендуємо

Громадське харчування. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня. Вулична їжа.

Громадське харчування. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня. Вулична їжа.

74

Аватар профіля Ракова Оксана Леонідівна
Здоров'я, безпека та добробут
6 клас

20 грн

6 клас.НУШ. Громадське харчування. Вулична їжа. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня

6 клас.НУШ. Громадське харчування. Вулична їжа. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня

165

Аватар профіля Черниш Ірина Володимирівна
Здоров’я, безпека та добробут
6 клас

32 грн

Добробут та громадське здоров'я

Добробут та громадське здоров'я

912

Аватар профіля Куценко Тетяна Іванівна
Здоров’я, безпека та добробут
6 клас

30 грн

Безпека у громадському транспорті

Безпека у громадському транспорті

168

Аватар профіля Полєскова Лариса Іванівна
Здоров’я, безпека та добробут
5 клас

50 грн

Добробут та громадське здоров'я

Добробут та громадське здоров'я

116

Аватар профіля Сидорук Людмила Анатоліївна
Здоров’я, безпека та добробут
6 клас

20 грн

Схожі тести

Виробничі ресурси і проблема вибору

Виробничі ресурси і проблема вибору

5127

Аватар профіля Якимчук Оксана Віталіївна
Економіка
10 клас

Економічна теорія

Економічна теорія

586

Аватар профіля Мовчан Олена Валентинівна
Економіка
дорослі

Тест на тему: Продуктивність та ефективність праці.

Тест на тему: Продуктивність та ефективність праці.

780

Аватар профіля Моренко Олена Юріївна
Економіка
дорослі

Основні фонди підприємства. Поняття і класифікація виробничих фондів підприємства.

Основні фонди підприємства. Поняття і класифікація  виробничих фондів підприємства.

1383

Аватар профіля Зінчук Наталія Іванівна
Економіка
дорослі

Бізнес-план як інструмент підприємницької діяльності, призначення і структура бізнес-плану підприємства

Бізнес-план як інструмент підприємницької діяльності, призначення і структура бізнес-плану підприємства

1352

Аватар профіля Зінчук Наталія Іванівна
Економіка
дорослі