Тест:

Семінар 1. Громадське харчування

02.09.2024
0 0
III курс, IV курс

20

5

49

0

2
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що визначає конкурентоспроможність підприємства громадського харчування?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є основною метою діяльності підприємств громадського харчування в умовах ринкових відносин?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що вказує на ефективність роботи підприємства громадського харчування в умовах ринку?

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є ключовим фактором успіху підприємства громадського харчування на ринку?

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Яка роль державного регулювання у діяльності підприємств громадського харчування?

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який з наведених заходів сприяє підвищенню конкурентоспроможності підприємства громадського харчування?

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є основною метою управління товарооборотом підприємства громадського харчування?

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який із наведених факторів найбільше впливає на рівень товарообороту?

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що таке купівельний товарооборот?

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який з факторів НЕ є суттєвим для формування товарообороту підприємства громадського харчування?

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що визначає товарооборот додаткових послуг?

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що включає поняття "реалізаційний товарооборот"?

13:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є ключовим показником ефективності роботи підприємства громадського харчування?

14:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Яка з наведених категорій належить до основних фондів підприємства громадського харчування?

15:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що таке сировинні ресурси на підприємствах громадського харчування?

16:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

До якої групи належать кухонний інвентар та меблі?

17:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що включає поняття "товарні ресурси" підприємства громадського харчування?

18:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що таке амортизація основних фондів?

19:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який з наведених прикладів є основним фондом підприємства?

20:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який з факторів впливає на необхідність оновлення основних фондів?

Рефлексія від 1 учня

Сподобався:

1 0

Зрозумілий:

1 0

Потрібні роз'яснення:

1 0
Рекомендуємо

Громадське харчування. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня. Вулична їжа.

Громадське харчування. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня. Вулична їжа.

74

Аватар профіля Ракова Оксана Леонідівна
Здоров'я, безпека та добробут
6 клас

20 грн

6 клас.НУШ. Громадське харчування. Вулична їжа. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня

6 клас.НУШ. Громадське харчування. Вулична їжа. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня

166

Аватар профіля Черниш Ірина Володимирівна
Здоров’я, безпека та добробут
6 клас

32 грн

Безпека у громадському транспорті

Безпека у громадському транспорті

169

Аватар профіля Полєскова Лариса Іванівна
Здоров’я, безпека та добробут
5 клас

50 грн

Добробут та громадське здоров'я

Добробут та громадське здоров'я

915

Аватар профіля Куценко Тетяна Іванівна
Здоров’я, безпека та добробут
6 клас

30 грн

Добробут та громадське здоров'я

Добробут та громадське здоров'я

118

Аватар профіля Сидорук Людмила Анатоліївна
Здоров’я, безпека та добробут
6 клас

20 грн

Схожі тести

Виробничі ресурси і проблема вибору

Виробничі ресурси і проблема вибору

5128

Аватар профіля Якимчук Оксана Віталіївна
Економіка
10 клас

Економічна теорія

Економічна теорія

586

Аватар профіля Мовчан Олена Валентинівна
Економіка
дорослі

Тест на тему: Продуктивність та ефективність праці.

Тест на тему: Продуктивність та ефективність праці.

782

Аватар профіля Моренко Олена Юріївна
Економіка
дорослі

Основні фонди підприємства. Поняття і класифікація виробничих фондів підприємства.

Основні фонди підприємства. Поняття і класифікація  виробничих фондів підприємства.

1385

Аватар профіля Зінчук Наталія Іванівна
Економіка
дорослі

Бізнес-план як інструмент підприємницької діяльності, призначення і структура бізнес-плану підприємства

Бізнес-план як інструмент підприємницької діяльності, призначення і структура бізнес-плану підприємства

1355

Аватар профіля Зінчук Наталія Іванівна
Економіка
дорослі