Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Що визначає конкурентоспроможність підприємства громадського харчування?
№2:
З однією правильною відповіддю
Що є основною метою діяльності підприємств громадського харчування в умовах ринкових відносин?
№3:
З однією правильною відповіддю
Що вказує на ефективність роботи підприємства громадського харчування в умовах ринку?
№4:
З однією правильною відповіддю
Що є ключовим фактором успіху підприємства громадського харчування на ринку?
№5:
З однією правильною відповіддю
Яка роль державного регулювання у діяльності підприємств громадського харчування?
№6:
З однією правильною відповіддю
Який з наведених заходів сприяє підвищенню конкурентоспроможності підприємства громадського харчування?
№7:
З однією правильною відповіддю
Що є основною метою управління товарооборотом підприємства громадського харчування?
№8:
З однією правильною відповіддю
Який із наведених факторів найбільше впливає на рівень товарообороту?
№9:
З однією правильною відповіддю
Що таке купівельний товарооборот?
№10:
З однією правильною відповіддю
Який з факторів НЕ є суттєвим для формування товарообороту підприємства громадського харчування?
№11:
З однією правильною відповіддю
Що визначає товарооборот додаткових послуг?
№12:
З однією правильною відповіддю
Що включає поняття "реалізаційний товарооборот"?
№13:
З однією правильною відповіддю
Що є ключовим показником ефективності роботи підприємства громадського харчування?
№14:
З однією правильною відповіддю
Яка з наведених категорій належить до основних фондів підприємства громадського харчування?
№15:
З однією правильною відповіддю
Що таке сировинні ресурси на підприємствах громадського харчування?
№16:
З однією правильною відповіддю
До якої групи належать кухонний інвентар та меблі?
№17:
З однією правильною відповіддю
Що включає поняття "товарні ресурси" підприємства громадського харчування?
№18:
З однією правильною відповіддю
Що таке амортизація основних фондів?
№19:
З однією правильною відповіддю
Який з наведених прикладів є основним фондом підприємства?
№20:
З однією правильною відповіддю
Який з факторів впливає на необхідність оновлення основних фондів?
Рефлексія від 1 учня
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Громадське харчування. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня. Вулична їжа.
6 клас.НУШ. Громадське харчування. Вулична їжа. Маркування харчових продуктів та їх фортифікація. Національна кухня