Тест:

Самостійна робота "Теплова обробка продуктів"

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Вміст тесту:
Тест містить питання скопійовані з: Технологія приготування страв з овочів і грибів.

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

В якому цеху здійснюють теплову обробку продуктів?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Короткочасне обсмажування продуктів з жиром або без нього при температурі не вище 120 градусів без утворення рум'яної кірочки це

3:

З кількома правильними відповідями

1 з 34 балів

До комбінованих способів теплового обробітку продуктів відноситься?

4:

З кількома правильними відповідями

1 з 34 балів

Який жир використовують для смаження продуктів у фритюрі?

5:

З кількома правильними відповідями

1 з 34 балів

Чому потрібно збирати жир з поверхні бульйону при тепловій обробці продуктів з м'яса птиці

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Каротин який міститься в моркві, томатних добре розчиняється в

7:

З кількома правильними відповідями

1 з 34 балів

При варінні із закритою кришкою

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Фритюр можна використовувати для смаження продуктів не більше, як

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

До яких способів теплової обробки відноситься тушкування, запікання

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Термостатування - це

11:

На встановлення відповідності

2 з 34 балів

До поставлених питань доберіть правильні відповіді

1

Що таке тушкування?

А

короткочасне обшпарювання продукту (від 1 до 5 хв.) окропом або парою з наступним ополіскуванням

2

Що таке запікання?

Б

короткочасне обсмажування продукту з жиром або без нього перед наступною тепловою обробкою

3

Що таке пасерування?

В

припускання попередньо обсмажених продуктів з додаванням прянощів, приправ

4

Бланшування - це?

Г

підтримування заданої температури страв на роздачі або при транспортуванні до місця споживання.

5

Що таке термостатування?

Ґ

теплова обробка виробів з борошна у жаровій шафі

6

Що таке випікання?

Д

обробка продуктів у жаровій шафі та доведення до готовності з утворенням підсмаженої кірочки

7

Що таке смаження?

Е

процес нагрівання продукту до температури 100 С у рідкому або в атмосфері насиченої водяної пари

8

Що таке варіння?

Є

нагрівання продукту з жиром без додавання води

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Які продукти необхідні для приготування дерунної маси для дерунів?

Картопляні деруни в духовці

13:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Перед фаршируванням оброблений болгарський перець піддають:

Сорти перцю для фарширування

14:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Гарніри з овочів можуть бути:

Смажені овочі - овочевий гарнір або вегетаріанська страва

15:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Яку теплову обробку використовують для більшості овочів перед запіканням?

Легкі овочеві гарніри | Home Idealist

16:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Під час смаження дерунів втрати маси становлять:

Деруни - YouTube

17:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Які деруни подають у горщиках?

Деруни з м'ясом – 5 рецептів

18:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Які овочеві гарніри подають до страв із відварного м'яса?

Кукурудза, перець, горошок зелений

19:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Який гарнір краще подавати до тушкованої свинини?

Тушкована свинина з капустою і картоплею: рецепт і секрети приготування | EDIM

20:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Який овочевий гарнір краще подавати до смаженого м'яса?

Гарнір до м'яса - рецепти, що приготувати на гарнір для м'яса | М'ясний Рай

21:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

До відварної та припущеної риби краще подати гарнір:

Роздатковий матеріал виробничого навчання на тему: "Страви з риби та продуктів моря"

22:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Який із вказаних гарнірів не подають до рибних страв?

Гарнір до червоній рибі: рецепти та поради з приготування | NAZARELLA

23:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

З яким соусом краще подавати крокети картопляні?

Що можна приготувати з картоплі: покрокові рецепти

24:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Яку страву можна приготувати з такого набору продуктів?

( картопля, морква, петрушка ( корінь), цибуля ріпчаста, капуста білоголова, гарбуз або кабачок, перець чорний горошком, лавровий лист).

Чи можно тушковані овочі при грудному вигодовуванні

25:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Який термін зберігання тушкованих і запечених страв з овочів?

Грузинський рецепт тушкованих баклажанів: просто, швидко, смачно

26:

З вибором правильної відповіді у тексті

1 з 34 балів

Голубці запікають із                     [грибним соусом, сметанним з томатом, паровим, сухарним]

27:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

В якому посуді подають гриби, запечені у сметанному соусі?

Жульєн з куркою і грибами в духовці: класичний рецепт приготування з фото - Vitalira

28:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Які страви з овочів відпускають з молочним чи сметанним соусом?

Фаршировані помідори з сиром і яйцем: рецепт з фото

29:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Страви і гарніри з овочів готують:

КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ - PDF Free Download

30:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Овочі запікають при температурі:

Можно ли стеклянную посуду ставить в духовку, и в какой можно запекать

31:

З однією правильною відповіддю

1 з 34 балів

Страви і гарніри з овочів подають в:

Загальні правила приготування запечених страв з овочів

32:

На встановлення відповідності

1 з 34 балів

Встановіть відповідність теплової обробки:

Кукурудза, перець, горошок зелений

1

картопляні котлети;

А

варіння;

2

кульки картопляні;

Б

смаження основним способом;

3

рагу овочеве;

В

запікання;

4

кабачки фаршировані;

Г

припускання;

5

капуста білоголова з соусом;

Ґ

тушкування;

6

галушки картопляні.

Д

смаження у фритюрі.

33:

На послідовність

1 з 34 балів

Встановіть послідовність приготування страви " Гриби у сметанному соусі, запечені".

Гриби, запечені в духовці: рецепти і фото, як правильно запекти гриби і зробити запіканку

нарізати гриби;

розкласти на порціонні сковороди;

довести до кипіння;

відварити гриби;

додати сметанний соус;

запекти;

обсмажити ;

посипати тертим сиром і збризнути маслом.

Рефлексія від 6 учнів

Сподобався:

6 0

Зрозумілий:

6 0

Потрібні роз'яснення:

5 1
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Термінологія волого-теплової обробки

Термінологія волого-теплової обробки

198

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

41 грн

Теплова кулінарна обробка. Процеси, що відбуваються в овочах під час теплової кулінарної обробки. Поняття про гарнір.

Теплова кулінарна обробка. Процеси, що відбуваються в овочах під час теплової кулінарної обробки. Поняття про гарнір.

16

Аватар профіля Токарська Оксана Вікторівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I—II курси та дорослі

30 грн

Самостійна робота з теми «Температура. Тепловий рух»

Самостійна робота з теми «Температура. Тепловий рух»

65

Аватар профіля Раскидна Оксана Миколаївна
Фізика
8 клас

40 грн

Самостійна робота. Кількість теплоти. Рівняння теплового балансу

Самостійна робота.  Кількість теплоти. Рівняння теплового балансу

1371

Аватар профіля Алексєєнко Вадим Георгійович
Фізика
8 клас

40 грн

5 клас. НУШ. Правила купівлі, обробки і зберігання харчових продуктів

5 клас. НУШ. Правила купівлі, обробки і зберігання харчових продуктів

1234

Аватар профіля Черниш Ірина Володимирівна
Здоров’я, безпека та добробут
5 клас

32 грн

Схожі тести

Кулінарна обробка м'яса, м'ясних продуктів, птиці, дичини

Кулінарна обробка м'яса, м'ясних продуктів, птиці, дичини

82

Аватар профіля Корнейчук Тетяна Володимирівна
Технологіїї приготування їжі з основами товарознавства
дорослі