Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
М’які навички як основа організації якісного освітнього процесу
»
Взяти участь Всі події
Платна розробка

Практична робота "Виявлення органічних сполук у харчових продуктах"

Хімія

Для кого: 9 Клас

0 проходжень

8 запитань

18.04.2022

237

1

0

Вміст тесту:
Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 12%

Для виявлення крохмалю у харчових продуктах до досліджуваного зразку треба додати 1-2 краплі розчину йоду. Яка ознака має свідчити про наявність крохмалю?

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 12%

У яких продуктах міститься крохмаль: 1.Хліб. 2.Ковбаса. 3.Яблуко. 4.Картопля. 5.Рис. 6.Твердий сир. 7.крабові палички. 8. Томатний сік

Запитання №3 з однією правильною відповіддю

Запитання №4 з однією правильною відповіддю

Запитання №5 з однією правильною відповіддю

Запитання №6 з однією правильною відповіддю

Запитання №7 з однією правильною відповіддю

Запитання №8 з однією правильною відповіддю

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0