Тест:

Організація робочих місць з приготування дріжджового тіста

30.04.2024
0 0
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

На робочому місці для просіювання борошна встановлюють:

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

У кондитерському цеху виконують наступні операції:

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Технологічна схема приготування дріжджового тіста та виробів з нього складається з наступних операцій:

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Для замісу тіста використовують:

5:

З кількома правильними відповідями

1 з 12 балів

У тістомісильному відділенні організовується робоче місце для виконання підсобних операцій:

6:

З кількома правильними відповідями

1 з 12 балів

На робочому місці для розкатування тіста встановлюють:

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

На робочому місці для обробки яєць встановлюють:

8:

З кількома правильними відповідями

1 з 12 балів

Кондитерський цех складається з підрозділів:

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Оптимальна температура при вистоюванні виробів з дріжджового тіста підтримується за допомогою:

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Як називається відділення, в якому встановлено піддон, холодильник, стелаж, виробничий стіл?

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

У відділенні випікання необхідне обладнання та інвентар:

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Кондитери 3 розряду виготовляють:

Рефлексія від 3 учнів

Сподобався:

3 0

Зрозумілий:

3 0

Потрібні роз'яснення:

3 0
Рекомендуємо

Організація роботи кондитерського цеху

Організація роботи кондитерського цеху

71

Аватар профіля Панасюк Руслана Василівна
Організація виробництва і обслуговування
IV курс та дорослі

20 грн

Тестове завдання з теми "Організація постачання підприємств"

Тестове завдання з теми "Організація постачання підприємств"

59

Аватар профіля Панасюк Руслана Василівна
Організація виробництва і обслуговування
III курс та дорослі

20 грн

Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції

Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції

55

Аватар профіля Панасюк Руслана Василівна
Професійна освіта
11 клас

20 грн

Нормативно-технологічні документи ЗРГ

Нормативно-технологічні документи ЗРГ

69

Аватар профіля Панасюк Руслана Василівна
Професійна освіта
II курс

20 грн

Умови та терміни зберігання харчових продуктів

Умови та терміни зберігання харчових продуктів

109

Аватар профіля Панасюк Руслана Василівна
Професійна освіта
11 клас та дорослі

20 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

388

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

248

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

423

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

273

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

214

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі