Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
На робочому місці для просіювання борошна встановлюють:
№2:
З однією правильною відповіддю
У кондитерському цеху виконують наступні операції:
№3:
З однією правильною відповіддю
Технологічна схема приготування дріжджового тіста та виробів з нього складається з наступних операцій:
№4:
З однією правильною відповіддю
Для замісу тіста використовують:
№5:
З кількома правильними відповідями
У тістомісильному відділенні організовується робоче місце для виконання підсобних операцій:
№6:
З кількома правильними відповідями
На робочому місці для розкатування тіста встановлюють:
№7:
З однією правильною відповіддю
На робочому місці для обробки яєць встановлюють:
№8:
З кількома правильними відповідями
Кондитерський цех складається з підрозділів:
№9:
З однією правильною відповіддю
Оптимальна температура при вистоюванні виробів з дріжджового тіста підтримується за допомогою:
№10:
З однією правильною відповіддю
Як називається відділення, в якому встановлено піддон, холодильник, стелаж, виробничий стіл?
№11:
З однією правильною відповіддю
У відділенні випікання необхідне обладнання та інвентар:
№12:
З однією правильною відповіддю
Кондитери 3 розряду виготовляють:
Рефлексія від 3 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: