Сьогодні о 11:00
онлайн-конференція:
«
Роль закладів освіти у формуванні нульової терпимості до корупції та вихованні доброчесності в Україні
»
Взяти участь Всі події

Обробка риби осетрових порід

Дистанційне навчання

Для кого: Дорослі

27 проходжень

5 запитань

08.11.2021

54

1

0

Опис тесту:

Тест створений для перевірки знань з пройденої теми"Механічна кулінарна обробка риби осетрових порід ,приготування н\ ф. Обробка та технологія приготування морепродуктів"

Запитання №1 на послідовність Балів: 20%

Обробка риби осетрових порід треба виконувати в такій послідовності...

Зачищення пластів від крові, забрудненнь промивання

Вирізання головного та черевного плавника

Видалення голови

Зрізання спинних жучків зі спинним плавником

Розморожування на повітрі

Пластування

Видалення візиги

Запитання №2 з полем для вводу відповіді Балів: 20%

Розморожують рибне філе і цінні породи риб тільки (..........)

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 20%

До якої родини відноситься осетр, білуга, стерлядь?

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 20%

Яка мета бланшування осетрових риб?

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 20%

Скільки часу можна зберігати живу рибу до обробки

Рефлексія від 19 учнів

Сподобався

16 3

Зрозумілий

14 5

Потрібні роз'яснення

10 9