Послідовні закономірні зміни стану тіла або явища, які пов’язані з переробкою продуктів це -
№2:
З однією правильною відповіддю
1 з 10 балів
Фізична властивість продуктів, маюча фізичний параметр маси – як одиниця об’єму речовини, ( або питомий об’єм ) це -
№3:
З однією правильною відповіддю
1 з 10 балів
Кількість теплоти, яка потрібна для нагрівання одиниці маси речовини на один градус у будь якому процесі є -
№4:
З однією правильною відповіддю
1 з 10 балів
Структурно – механічні властивості це -
№5:
З однією правильною відповіддю
1 з 10 балів
Кількість матеріалів, що надходять у апарат, повинна дорівнюватися кількості кінцевих продуктів, отриманих в результаті проведення процесу це закон -
№6:
З однією правильною відповіддю
1 з 10 балів
В сукупності з чим треба розв’язувати диференційні рівняння для технологічних процесів, з якими додатковими умовами (форми, розміру, фізичні властивості, тощо)
№7:
З однією правильною відповіддю
1 з 10 балів
Які процеси поділяються на процеси утворення неоднорідних рідинних та газових систем та їх розділення - ?
№8:
З однією правильною відповіддю
1 з 10 балів
Як називають процеси (частіші безперервні) параметри яких у кожну міть часу в кожній конкретній точці системи, залишаються постійними. -
№9:
З однією правильною відповіддю
1 з 10 балів
Як називають фізико –технічну властивість рідини, газу – спосібність чинити опір взаємному переміщенню їх частинок під впливом застосованої до них сили .
№10:
З однією правильною відповіддю
1 з 10 балів
Найважливіші критерії оптимізації проведення процесу