Тема уроку: Приготування, подача перших страв
Мета уроку: закріпити практичні уміння і навички та раніше набуті
теоретичні знання по приготуванню перших страв.
Навчальна мета: надати знання та сформувати уміння з приготування
і подачі перших страв, навчити раціонально організовувати
робочі місця.
Виховна мета: виховувати свідоме відношення до дорученої справи та правил дотримання вимог безпеки праці, виховувати звичку бережного ставлення до сировини та матеріальних цінностей.
Розвиваюча мета: розвивати в учнів самостійність у роботі, сприяти розвитку зацікавленості у вибранні професії, умінні застосовувати теоретичне знання на практиці.
Тип уроку: урок удосконалення первинних умінь і формування навичок виконання операцій і видів робіт.