Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Таблиця для оцінки розвитку «Червоні прапорці» і раннє виявлення ознак аутизму
»
Взяти участь Всі події

Урок виробничого навчання Приготування супів

Вміст матеріалу:

+Показати ще (6)

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Тема уроку: Приготування, подача перших страв

Мета уроку: закріпити практичні уміння і навички та раніше набуті

теоретичні знання по приготуванню перших страв.

Навчальна мета: надати знання та сформувати уміння з приготування

і подачі перших страв, навчити раціонально організовувати

робочі місця.

Виховна мета: виховувати свідоме відношення до дорученої справи та правил дотримання вимог безпеки праці, виховувати звичку бережного ставлення до сировини та матеріальних цінностей.

Розвиваюча мета: розвивати в учнів самостійність у роботі, сприяти розвитку зацікавленості у вибранні професії, умінні застосовувати теоретичне знання на практиці.

Тип уроку: урок удосконалення первинних умінь і формування навичок виконання операцій і видів робіт.