Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Ситуація успіху: основні поняття, сутність, технологічні аспекти, інклюзивна практика
»
Взяти участь Всі події

Прості форми нарізання овочів

Вміст матеріалу:

+Показати ще (17)

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Приготування більшості страв починається з промивання овочів, їх очищення, а потім і нарізки овочів. Дуже важливо правильно нарізати овочі, адже однорідні (однакові по твердості-м'якості) овочі досягають своєї готовності практично одночасно, набувають в процесі приготування гарний вигляд і відмінний смак.

Є різні способи нарізки овочів, так само різні і різноманітні і види нарізки овочів у професійних кухарів, але ми розглянемо про найпростіші і основні.