Матеріал:

Прості форми нарізання овочів

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Приготування більшості страв починається з промивання овочів, їх очищення, а потім і нарізки овочів. Дуже важливо правильно нарізати овочі, адже однорідні (однакові по твердості-м'якості) овочі досягають своєї готовності практично одночасно, набувають в процесі приготування гарний вигляд і відмінний смак.

Є різні способи нарізки овочів, так само різні і різноманітні і види нарізки овочів у професійних кухарів, але ми розглянемо про найпростіші і основні.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (17)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Способи подрібнення овочів. Інструменти та пристосування для подрібнення овочів. Форми нарізання овочів. Приготування салату з свіжих овочів. Презентація

pptx
Способи подрібнення овочів.  Інструменти та пристосування для подрібнення овочів. Форми нарізання овочів. Приготування  салату з свіжих овочів. Презентація

593

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
5—6 клас

58 грн

Технологія приготування вінегретів. Способи нарізання овочів для вінегрету. Презентація

pptx
Технологія приготування вінегретів. Способи нарізання овочів для вінегрету. Презентація

565

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
5—8 клас

50 грн

Презентація до уроку "Значення овочів у харчуванні людини. Форми нарізування овочів. Приготування гарбузової каші"

pptx
Презентація до уроку "Значення овочів у харчуванні людини. Форми нарізування овочів. Приготування гарбузової каші"

357

Аватар профіля Васильцова Наталія Володимирівна
Трудове навчання
6—7 клас

41 грн

Пазли "Овочі" - пазли на тему овочі

zip
Пазли "Овочі" - пазли на тему овочі

312

Аватар профіля Козачкова Аліна Вікторівна
Дошкільна освіта
3—6 років

20 грн

19 грн

6 клас Урок 51-52 Тема 2.2.1 Як правильно використовувати побутову техніку для нарізання овочів та фруктів. Презентація.

pptx
6 клас Урок 51-52 Тема 2.2.1 Як правильно використовувати побутову техніку для нарізання овочів та фруктів. Презентація.

277

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Технології
6 клас

75 грн