Матеріал:

Презентація до уроку "Технологія приготування закусочних бутербродів"

pptx
06.05.2023
2 0
5 Клас, 6 Клас

393

0

придбати матеріал
Ціна:

25 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Презентація до уроку «Технологія виготовлення закусочних бутербродів»

Канапе - це маленькі, а часто навіть крихітні бутерброди, без яких не обходиться жодне свято чи фуршет. Ця страва являє з себе надіті на паличку різні складові-інгредієнти, що надає певної унікальності і дозволяє їсти без допомоги столових приладів. У приготуванні канапе немає нічого складного - ви можете використовувати формочки, або нарізати складові самостійно. Але при комбінації інгредієнтів краще дотримуватися рецепту - тільки в цьому випадку ваше канапе вийде просто чудовим.

Для приготування канапе злегка черствий пшеничний або рідше житній хліб нарізають скибочками фігурної форми круглі, зірочками, ромбиками, прямокутниками без кірки, обсмажують його на вершковому маслі до золотистого кольору або підсушують у духовій шафі змащують маслом і укладають один або кілька видів м'ясних (шинку, окіст, ковбасу, відварене та смажене м'ясо), рибних ( ікру зернисту, паюсну, кетову, рибу, різні консерви) та інші продукти, для ефектного вигляду чергуючи їх за кольором. Для прикраси канапе використовують зелень петрушки, зелень , маслини, рубані яйця, лимон тощо.

Вміст матеріалу: показано 5 з 20 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

25 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Презентація до уроку "Технологія приготування відкритих бутербродів"

pptx
Презентація до уроку "Технологія приготування відкритих бутербродів"

164

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5 клас

25 грн

Презентація до уроку "Технологія приготування закритих бутербродів"

pptx
Презентація до уроку  "Технологія приготування закритих бутербродів"

150

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування закусочних бутербродів

pptm
Технологія приготування закусочних бутербродів

936

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
5 клас

58 грн

Презентація до уроку "Види бутербродів"

pptx
Презентація  до уроку  "Види бутербродів"

359

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

20 грн

Презентація до уроку "Технологія приготування страв. Смажені яйця"

pptx
Презентація до уроку "Технологія приготування страв. Смажені яйця"

495

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Схожі матеріали

План роботи з трудового навчання на 2 семестр

docx
План роботи з трудового навчання на 2 семестр

5375

Аватар профіля Мороз Людмила Володимирівна
Трудове навчання

Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

doc
Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

5862

Аватар профіля Чішко Наталя Олексіївна
Трудове навчання
4 клас

Планування "Трудове навчання 2 клас"

docx
Планування "Трудове навчання 2 клас"

1975

Аватар профіля Бездітна Таїса Григорівна
Трудове навчання
2 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

pptx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

2441

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

docx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

1403

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас