Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Практикум для батьків “Формування вимови звуків С, З, Ш, Ж у дошкільників у родинному колі”
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Презентація до уроку "Технологія приготування відкритих бутербродів"

pptx
26.04.2023
0 0
придбати матеріал
Ціна:

25 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Приготування бутербродів не займає багато часу. Їх можна приготувати на сніданок, полуденок до чаю, кави, молока. Як ви зрозуміли основу бутерброду складає хліб.
Для приготування їх використовують житній хліб — для бутербродів з жирними продуктами (шинкою, шпиком, салом), продуктами, що мають гострий смак (оселедцем, шпротами тощо), і пшеничний хліб. Для відкритих бутербродів пшеничний батон нарізають скибочками, трохи навскіс, 1-1,5 см завтовшки і масою 30-40 г. Вершкове масло для бутербродів зачищають, тверде — розм'якшують і розтирають. Згідно з розкладкою у масло додають зелень петрушки , сік лимона , гірчицю, майонез, тертий хрін, сир.

Прості відкриті бутерброди готують з одного виду продуктів, наприклад бутерброд із маслом, із ковбасою , із сиром тощо.

Складні бутерброди асорті готують з набору декількох продуктів, які добре поєднуються за кольором та смаком. Продукти укладають так, щоб вони повністю покривали хліб. Для відкритих бутербродів продукти слід розміщувати так, щоб бутерброд було зручно їсти, основний продукт у поєднанні з супутнім повинен добре виділятися.

Хліб - найголовніший, найдорожчий плід матері-землі і рук людських. В хлібі - душа рідної землі, доля багатьох людей, продукт їхньої невтомної праці, людської мудрості. Ким би людина не була, яких високих посад не займала б, а без хліба обійтися не може. Потрібно бути непримиренним до недбайливого ставлення до хліба.

Слово бутерброд в перекладі з німецької мови означає Вytег - масло, brot - хліб. Поживна цінність бутербродів залежить від використаних продуктів. Вони бувають різноманітні: м'ясні і рибні, молочні і солодкі, а також овочеві і фруктові.

Вміст матеріалу: показано 6 з 28 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

25 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Презентація до уроку "Технологія приготування закусочних бутербродів"

pptx
Презентація до уроку  "Технологія приготування закусочних бутербродів"

130

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Презентація до уроку "Технологія приготування закритих бутербродів"

pptx
Презентація до уроку  "Технологія приготування закритих бутербродів"

67

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Презентація до уроку "Види бутербродів"

pptx
Презентація  до уроку  "Види бутербродів"

92

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

20 грн

Презентація до уроку "Технологія приготування страв. Смажені яйця"

pptx
Презентація до уроку "Технологія приготування страв. Смажені яйця"

231

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Презентація до уроку "Технологія виготовлення органайзера"

pptx
Презентація до уроку  "Технологія виготовлення органайзера"

372

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
7—8 клас

33 грн

Схожі матеріали

План роботи з трудового навчання на 2 семестр

docx
План роботи з трудового навчання на 2 семестр

4726

Аватар профіля Мороз Людмила Володимирівна
Трудове навчання

Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

doc
Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

5517

Аватар профіля Чішко Наталя Олексіївна
Трудове навчання
4 клас

Планування "Трудове навчання 2 клас"

docx
Планування "Трудове навчання 2 клас"

1741

Аватар профіля Бездітна Таїса Григорівна
Трудове навчання
2 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

pptx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

2188

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

docx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

1120

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас